Nyheder / 2016
 
Kredsmesterskab den 12. november
 
 
 
________________________________________
 
 
Færdselsprøve den 31. maj
 
Der var blevet trænet intensivt til færdselsprøven i kredsen, men da tilmeldingsfristen udløb, var der kun 3 tilmeldte. Da 2 af hundeførerne havde trænet sammen, stillede Svend op som fjerde mand og kunne samtidig få bedømt sin lydighed i IPO2.
Alle 3 hunde bestod lydighedsprogrammet og vi kørte så ned til Fakta, da det er et rigtig godt sted både med hensyn til cyklisten, bilisten, løberne og den forbipasserende rolige hund. Her klarede alle hunde det fint, og det var en glad forsamling, der returnerede til Klubhuset, hvor Katarina havde sin berømte kartoffelsalat og dejligt kød fra vores jubilæum klar. Der var sandelig også kage.

Selvom jeg syntes vi har fået styr på prøven og ikke mindst alle ”figuranterne”, så syntes jeg stadig at det er en lidt klodset prøve. Der skal bruges alt for mange hjælpere. Jeg syntes godt man kan droppe bilisten og gruppen i byen.


Der kom en kraftig regnbyge ved middagstid, og vi frygtede alle en gentagelse af sidste års færdselsprøve, der druknede i regn. Men både solen og hundeførerne strålede omkap, da prøven var færdig.


Tillykke med færdselsprøven til
Anja og Calippo Olex (Ozzy)
John og Haus Lintz Birdy
Hanne og Buck.
 
_____________________________________________________
 
Aftenshow (Hvalpe) Kreds 6 50 års jubilærum
 
 
 
 
 
 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk