Nyheder / 2023

2023

18.12.23
Så nærmer julen sig. Vi har pt officel pause men der er heldigvis fortsat meget liv i kredsen. Vi har lige afsluttet ringtræning i ridehuset i Græse, hvor tilslutningen har været tilfredsstillende. Tak til Fritz og Jan for jeres kyndige hjælp og tak til Jens og Pia som igen igen udlåner ridehuset til os. Mørketuren er desværre blevet aflyst pga sygdom men der kommer heldigvis en ny dato. Det nye lys hænger lidt, men lige pludselig hid kalder vi personale, så masterne kan komme op. Vi afholder jule og nytårs tur traditionen tro og glæder os til at kunne ønske hinanden god jul samt godt nytår. Hele familien er meget velkommen. Vi afholder trænermøde den 3. januar 2024, så lige der efter kommer den nye holdoversigt ud. Tænker ikke der er de store ændringer men hold øje her og på FB. Samtidig bliver der afholdt lidt kursus for trænere og figuranterne i januar, så vi står godt rustet til Forårssæsonen 2024. Indskrivningen er tirsdag den 6. februar kl. 18 til kl. 19, hvor alle frivillige vil være til-  stede samt brugshundeshoppen, så du rigtig kan se på og købe udstyr til den nye sæson. Vi afholder GF torsdag den 1. februar 2024 kl. 19, hvor vi får sat bestyrelsen, udvalgt 2 personer til Repræsentantskabsmødet, uddelt 1. gangs pokaler (Har du og din hund bestået en prøve eller været til avlskåring, så kontakt Hanne Kozuch) samt Årets HUG. (Hjælpsonhed, Utrættelighed, Gjest) Sidste år modtog Martin (Disel) den smukke pris ;) 
Tak til ALLE jer frivillige der får hjulene til at køre rundt. Sammen gør vi det godt.
Glædelig jul og godt nytår! 
 
  
18.10.23
Pu ha vi har travlt men på den gode måde. En flot arbejdsdag i september, hvor vi nåede meget. Et par tema dage med  Michelle, spordag og prøvedag. Der kommer snart indkaldelse af nogle stærke medlemmer til opsætning af mere lys i Lunden. Vi er så heldige, at have Stefan som hjælper os i stor grad med dette store med fantastiske projekt. Martin og Niller går og arbejder på burene bagpå skuret, så de bilfri har et helle til deres hund. I er alle super gode og vi er dybt taknemmelige. Vi går med lidt i tankerne om, at få hvalpebanen lavet tip top, så den samtidig kan bruges til træning til WB(væsentesten). Vi har mega tilslutning på vores hvalpe og IGP hold, så der er altid mange rigtig mange mennesker i kredsen. Tirsdagen er også i den grad godt besøgt, hvor der er selvtræning og C- arbejde samt fællesspisning. Så dejligt og flere nye medlemmer melder sig under fanerne. Til næste sæson kunne vi godt tænke os flere greenkeepere, altså græsslåningsholdet skal udvides og måske også nogle der kunne hjælpe med, at arrangerer jule/sommerfester. Meld jer gerne til en fra BHU og eller bestyrelsen, så opgaveren bliver fordelt på flere hænder. Tak ;) Du vil nok også blive prikket på skulderen ;) Vi påtænker, at starte op i ridehuset den 5 november og køre november og december måned i første omgang. Der bliver afholdt AD/UHP i november og der vil blive arrangeret en jule og nytårstur traditionen tro. Måske vi når lidt mere i 2023 men der skal jo også være plads til overraskelser, hoho. HUSK at skrive til HANNE, hvis du og din hund har taget en prøve, WB eller AK i 2023. Så får du en førstegangspokal til generalforsamlingen i starten af det nye år.
Vi har lavet et lille skriv vedr sygdom hos hunde, se under links. Samtidig skal vi præciserer, at du er velkommen til træning selvom din tæve er i løbetid. Du skal bare fortælle det til din træner, gå ude i kanten og vise almindeligt hensyn. Tak ;) 
 
Vi ses på træningsbanen. 
 
18.08.23
Så er vi godt i gang med efterårssæsonen. De fleste hold er godt besøgt men Basis og Unghundehundeholdet har plads til flere ;) 
Tirsdagen med selvtræning og C- arbejde emmer af liv, så dejligt. 
HAS 2023 er vel overstået og kredsen gjorde en god figur med flere flotte placeringer og mange tilmeldte 6èr. Bliv endelig ved med det, kredsen hygger sig også udenfor ringen, hvilket styrker fællesskabet. TILLYKKR TIL JER ALLE.
Må i alle få en god sæson.
HUSK arbejdsdagen den 23. september, tak ;) Gå du med noget i kredsregi, så kom endelig til bestyrelsen, da vi godt kan lide, at få indput. 
 
06.08.23
Velkommen tilbage. Vi håber, at I alle har haft en dejlig sommerferie.
Sikken en start. Mega godt besøgt indskrivning og endelig en masse dejlige hvalpe. Tak til Jer der henviser ;) Flere nye trænere er trådt til og vi har fået Nosework på menuen. Allerede 8 på holdet. Vi ser frem til en god og lærerig efterårssæson 2023. HUSK der ofte er fælles spisning om tirsdagen, hvor alle medlemmer er velkomne. Vi har sat arbejdsdag på dagsorden og det bliver lørdag den 23. september. Der trænes sideløbende, så man kan gå fra og til. Vi håber på, at mange vil hjælpe til en time eller 2 eller mere, så vi kan få vores omgivelser så optimale som muligt til glæde for alle. Mere info kommer. Vi ses på banen ;) 
 
12.06.23
Vi har afholdt avlskåring siden sidst. En dejlig varm dag med mange mennesker og 10 hunde tilmeldt. Tillykke med kåringerne og tak for en god dag, hele vejen rundt. 
Vi sluttede den off. sæson af med en sjov og hyggelig sommerafslutning med herlig tilslutning. Bliv ved med det.
Husk selvom sæsonen køre på halv blus, så er der stor set mennesker i kreden på de sædvanlige dage. Lav en aftale med en figurant, hvis du ønsker lidt C og lav aftaler med dine kredskammerater, så I kan selvtræne og hygge sammen. Vi afholder ringtræning de 5 lørdage i juli månend fra kl. 10, hvor alle er velkomne. Fællesspisningen vil også være der nogle tirsdage, så følg med på vores FB side. 
Vi ønsker alle medlemmer og familier en dejlig sommer og glæder os til, at se gamle som nye medlemmer til vores indskrivning tirsdag den 1. august 2023 fra kl. 18 til kl. 19 i klubhuset. Medbring gerne hunden. Vi afholder trænermøde her i juni og nogle hold vil få nyt blod og måske ændre lidt på navnene og tidspunkterne. Alt dette bliver naturligvis lagt op inden indskrivningen, Her og på FB. 
HUSK har du noget, så kontakt endelig en fra bestyrelsen, vi er til for Jer.  
Bestyrelsen takker alle frivillige i kredsregi for deres indsats i den forgangne sæson. Uden Jer ingen kreds6. 
 
28.05.23
Så har kredsen afholdt prøvedag. Tillykke til dem der bestod og på den igen til dem der ikke lige ramte dagen. Tak til alle Jer der giver en hånd med, det er meget værdsat. I skrivende stund er nogen af kredsens medlemmer til det første LD skue i Ringkøbning, hvor resultater kan være en pejlepind for, hvor ens hund ligger til HAS 2023. Næste LD skue er den 17. juni i Køge. Vi har sidste off. træning den 3. juni og Avlskåring med 12 deltager den 4. juni. 2 deltager fra vores egen kreds. Kom og se og støt samt få en fornemmelse af det ypperligeste du kan opnå med din hund. 
Lørdag den 10. juni har vi Sommerafslutning med lidt sjov og ballade på banen med alle hold blandet og derefter giver kredsen en grillpølse eller 2, hvor vi ønsker hinanden god sommer. HUSK der er altid mennesker i pausen på de sædvanlige dage, så kom endelig og træn samt hygge. 
Vi tilbyder også ringtræning lørdage i juli måned kl. 10, så vores hunde er i top til HAS 2023. 
Vi har indskrivning den 1. august 2023 fra kl. 18 - 19 til Efterårssæsonen. 
 
24.04.23
Siden sidst har vi afholdt Skærtordagsskue, som var en succes med 54 tilmeldte hunde. Vi havde en god dag med flotte præmier, godt salg og glade mennesker. Tusinde tak til alle jer der gav en hånd med, I er fantastiske og sikken en klubånd ;) Den 22. april har vi så haft vores årlige bakketur sammen med kreds3- Ballerup. Vi var ca 30 hunde med ceres familier der igen lavede en god reklame for Schæferhunden. En rigtig god tur for hunde og mennesker som alle bliver socialiceret og miljø trænet, hoho. Næste arrangement i kredsregi er vores Kombiskue den 13. maj. Vi håber, vi igen får en god dag og nogle fantastiske frivillige hænder. Der ud over afholder vi prøver den 27. maj 2023, Sommerafslutning den 3. juni og avlskåring den 11. juni 2023. Vi glæder os til mange gode timer i Jeres og i jeres hundes selskab.
 
20.03.23
Den 12.3 afholdte vi AD/UHP hvor der var 8 tilmeldte. Alle 8 bestod for dommer Peter M. Larsen. Stort tillykke og tak til jer der gav en hånd med på dagen. Den 18.3 havde vi foto- event, hvor ca 16 af kredsens hunde fik taget billeder af Sanne R. Madsen. Vi havde en rigtig hyggelig og til tider sjov dag ;) HUSK vi ringtræner torsdag den 23. og 30. marts, så vi er klar til vores Påskeskue torsdag den 6. april 2023. Vi håber på mange tilmeldinger, mange hjælpene hænder, godt vejr og god stemning ;) der ud over skal I huske vores fælles Bakketur med kreds3 lørdag den 22.4.23 kl. 11. Det er en rigtig hyggelig dag og super miljøtræning for hundene. Den dag er der IKKE hold træning i kredsen. 
 
10.03.23
Vi havde en god prøvedag d. 25/2, hvor alle 3 fra kreds6 bestod deres BH(FP). Stort tillykke og tak til alle Jer der kom og heppede.
Vi har overtaget Påskeskuet skærtorsdag 6/4-23.
Vi håber på mange tilmeldinger og behøver en del frivillige hænder denne dag ;) Planen er fortsat, at vi også afholder vores Kombiskue d. 13/5-23, hvor vi naturligvis også får behov for Jer medlemmer ;)
Lørdag d. 18/3 har vi foto- event og ALLE hold træner denne dag på den bagereste banen. 
Samtidig tilbyder vi ringtræning for alle torsdag d. 23/3 og torsdag d. 30/3, så vi lige kan få pudset formen af til Påskeskuet. Fritz Bennedbæk vil være instruktør. 
 
14.02.23
Vores generalforsamling er vel overstået- Knap 15 min. godt dirigeret af Jørgen Hindse. Vi fik uddelt diverse førstegangspokaler og Årets HUG, som i år gik til Martin Larsen. Jan Nielsen og Per Lundgreen var ikke tilstede og deres 10 årsnåle for medlemsskab af Schæferhundeklubben For Danmark er blevet tilsendt.
Stort tillykke til Jer alle. 
Referat fra GF ligger her på siden.
Vi har allerede prøver den 25 februar. Det bliver FP(BH) prøver, da vi desværre ikke kan bruge prøvebanen med alle skjul pga vand. Vi håber på, at kunne råde bod på det på et senere tidspunkt. Derudover har vi UHP (AD) den 12 marts, som bliver kørt i skoven ved Asserbo. Lørdag den 13 maj afholder vi Kombi- skue, hvor vi får brug for en del frivillige hænder. I vil nok blier prikket på skulderen inden for den nærmeste fremtid ;) 
Vi ses på banen ;) 
 
01.02.23
Vi fik afsluttet vores vinter ringtræning i ridehuset. Vi må sige, at det har været en kæmpe succes og vi er meget taknemmelig for, at Fritz vil bruge sine søndage på os, Tak ;) Vi har afholdt indskrivning til Efterårssæsonen 2023. Til jer der var forhindret og til nye medlemmer, husk vi skriver ind løbende. Brugshundeshoppen var på besøg og de fik ifølge dem selv solgt godt, og vender meget gerne tilbage. 
Formandens beretning for 2022 ligger nu her på siden, husk læs den inden generalforsamlingen onsdag den 8. februar 2023 kl.19. Tilmelding på Caniva, tak ;) Vi glæder os til, at komme igang og ønsker alle en forrygende sæson 2023 ;) 
 
01.01.2023
Så kom vi ind i de nye år. Vi håber alle er landet godt. 
Vi havde en fantastisk Jule og Nytårstur med dejligt mange deltagende. Så hyggelige traditioner, dem holder vi fast i.
Planlægningen af 2023 er allerede godt igang, som I kan se på forsiden og i kalenderen. Vi fortsætter ringtræningen i ridehuset januar måned ud, hvor alle er meget velkomne. Der bliver afholdt træner møde 11. januar 2023, så umiddelbart derefter kommer den nye holdoversigt, som ikke pånuværende tidspunkt vi ændre sig så meget. Derefter har vi indskrivning til Forårssæsonen den 31.januar fra kl. 18 til 19. Er du forhindret den dag, skriver vi løbende ind. 
Generalforsamlingen løber af stablen den 08.februar 2023, hvor du skal huske at tilmelde dig på Caniva. Tak. Der vi bl.a blive uddelt førstegangspokaler.
Vi afholder desuden bestyrelsesmøde den 12. januar, så har du noget til bestyrelsen, så kontakt endelig en af os. Husk følg med på forsiden samt kalenderen, hvor der løbende bliver lagt nye begivenheder ind.
Rigtig godt nytår, vi glæder os til en ny sæson i jeres selskab ;) 
 
 
 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk