Nyheder / 2023

2023

28.05.23
Så har kredsen afholdt prøvedag. Tillykke til dem der bestod og på den igen til dem der ikke lige ramte dagen. Tak til alle Jer der giver en hånd med, det er meget værdsat. I skrivende stund er nogen af kredsens medlemmer til det første LD skue i Ringkøbning, hvor resultater kan være en pejlepind for, hvor ens hund ligger til HAS 2023. Næste LD skue er den 17. juni i Køge. Vi har sidste off. træning den 3. juni og Avlskåring med 12 deltager den 4. juni. 2 deltager fra vores egen kreds. Kom og se og støt samt få en fornemmelse af det ypperligeste du kan opnå med din hund. 
Lørdag den 10. juni har vi Sommerafslutning med lidt sjov og ballade på banen med alle hold blandet og derefter giver kredsen en grillpølse eller 2, hvor vi ønsker hinanden god sommer. HUSK der er altid mennesker i pausen på de sædvanlige dage, så kom endelig og træn samt hygge. 
Vi tilbyder også ringtræning lørdage i juli måned kl. 10, så vores hunde er i top til HAS 2023. 
Vi har indskrivning den 1. august 2023 fra kl. 18 - 19 til Efterårssæsonen. 
 
24.04.23
Siden sidst har vi afholdt Skærtordagsskue, som var en succes med 54 tilmeldte hunde. Vi havde en god dag med flotte præmier, godt salg og glade mennesker. Tusinde tak til alle jer der gav en hånd med, I er fantastiske og sikken en klubånd ;) Den 22. april har vi så haft vores årlige bakketur sammen med kreds3- Ballerup. Vi var ca 30 hunde med ceres familier der igen lavede en god reklame for Schæferhunden. En rigtig god tur for hunde og mennesker som alle bliver socialiceret og miljø trænet, hoho. Næste arrangement i kredsregi er vores Kombiskue den 13. maj. Vi håber, vi igen får en god dag og nogle fantastiske frivillige hænder. Der ud over afholder vi prøver den 27. maj 2023, Sommerafslutning den 3. juni og avlskåring den 11. juni 2023. Vi glæder os til mange gode timer i Jeres og i jeres hundes selskab.
 
20.03.23
Den 12.3 afholdte vi AD/UHP hvor der var 8 tilmeldte. Alle 8 bestod for dommer Peter M. Larsen. Stort tillykke og tak til jer der gav en hånd med på dagen. Den 18.3 havde vi foto- event, hvor ca 16 af kredsens hunde fik taget billeder af Sanne R. Madsen. Vi havde en rigtig hyggelig og til tider sjov dag ;) HUSK vi ringtræner torsdag den 23. og 30. marts, så vi er klar til vores Påskeskue torsdag den 6. april 2023. Vi håber på mange tilmeldinger, mange hjælpene hænder, godt vejr og god stemning ;) der ud over skal I huske vores fælles Bakketur med kreds3 lørdag den 22.4.23 kl. 11. Det er en rigtig hyggelig dag og super miljøtræning for hundene. Den dag er der IKKE hold træning i kredsen. 
 
10.03.23
Vi havde en god prøvedag d. 25/2, hvor alle 3 fra kreds6 bestod deres BH(FP). Stort tillykke og tak til alle Jer der kom og heppede.
Vi har overtaget Påskeskuet skærtorsdag 6/4-23.
Vi håber på mange tilmeldinger og behøver en del frivillige hænder denne dag ;) Planen er fortsat, at vi også afholder vores Kombiskue d. 13/5-23, hvor vi naturligvis også får behov for Jer medlemmer ;)
Lørdag d. 18/3 har vi foto- event og ALLE hold træner denne dag på den bagereste banen. 
Samtidig tilbyder vi ringtræning for alle torsdag d. 23/3 og torsdag d. 30/3, så vi lige kan få pudset formen af til Påskeskuet. Fritz Bennedbæk vil være instruktør. 
 
14.02.23
Vores generalforsamling er vel overstået- Knap 15 min. godt dirigeret af Jørgen Hindse. Vi fik uddelt diverse førstegangspokaler og Årets HUG, som i år gik til Martin Larsen. Jan Nielsen og Per Lundgreen var ikke tilstede og deres 10 årsnåle for medlemsskab af Schæferhundeklubben For Danmark er blevet tilsendt.
Stort tillykke til Jer alle. 
Referat fra GF ligger her på siden.
Vi har allerede prøver den 25 februar. Det bliver FP(BH) prøver, da vi desværre ikke kan bruge prøvebanen med alle skjul pga vand. Vi håber på, at kunne råde bod på det på et senere tidspunkt. Derudover har vi UHP (AD) den 12 marts, som bliver kørt i skoven ved Asserbo. Lørdag den 13 maj afholder vi Kombi- skue, hvor vi får brug for en del frivillige hænder. I vil nok blier prikket på skulderen inden for den nærmeste fremtid ;) 
Vi ses på banen ;) 
 
01.02.23
Vi fik afsluttet vores vinter ringtræning i ridehuset. Vi må sige, at det har været en kæmpe succes og vi er meget taknemmelig for, at Fritz vil bruge sine søndage på os, Tak ;) Vi har afholdt indskrivning til Efterårssæsonen 2023. Til jer der var forhindret og til nye medlemmer, husk vi skriver ind løbende. Brugshundeshoppen var på besøg og de fik ifølge dem selv solgt godt, og vender meget gerne tilbage. 
Formandens beretning for 2022 ligger nu her på siden, husk læs den inden generalforsamlingen onsdag den 8. februar 2023 kl.19. Tilmelding på Caniva, tak ;) Vi glæder os til, at komme igang og ønsker alle en forrygende sæson 2023 ;) 
 
01.01.2023
Så kom vi ind i de nye år. Vi håber alle er landet godt. 
Vi havde en fantastisk Jule og Nytårstur med dejligt mange deltagende. Så hyggelige traditioner, dem holder vi fast i.
Planlægningen af 2023 er allerede godt igang, som I kan se på forsiden og i kalenderen. Vi fortsætter ringtræningen i ridehuset januar måned ud, hvor alle er meget velkomne. Der bliver afholdt træner møde 11. januar 2023, så umiddelbart derefter kommer den nye holdoversigt, som ikke pånuværende tidspunkt vi ændre sig så meget. Derefter har vi indskrivning til Forårssæsonen den 31.januar fra kl. 18 til 19. Er du forhindret den dag, skriver vi løbende ind. 
Generalforsamlingen løber af stablen den 08.februar 2023, hvor du skal huske at tilmelde dig på Caniva. Tak. Der vi bl.a blive uddelt førstegangspokaler.
Vi afholder desuden bestyrelsesmøde den 12. januar, så har du noget til bestyrelsen, så kontakt endelig en af os. Husk følg med på forsiden samt kalenderen, hvor der løbende bliver lagt nye begivenheder ind.
Rigtig godt nytår, vi glæder os til en ny sæson i jeres selskab ;) 
 
 
 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk