Nyheder / 2023

2023

01.02.23
Vi fik afsluttet vores vinter ringtræning i ridehuset. Vi må sige, at det har været en kæmpe succes og vi er meget taknemmelig for, at Fritz vil bruge sine søndage på os, Tak ;) Vi har afholdt indskrivning til Efterårssæsonen 2023. Til jer der var forhindret og til nye medlemmer, husk vi skriver ind løbende. Brugshundeshoppen var på besøg og de fik ifølge dem selv solgt godt, og vender meget gerne tilbage. 
Formandens beretning for 2022 ligger nu her på siden, husk læs den inden generalforsamlingen onsdag den 8. februar 2023 kl.19. Tilmelding på Caniva, tak ;) Vi glæder os til, at komme igang og ønsker alle en forrygende sæson 2023 ;) 
 
01.01.2023
Så kom vi ind i de nye år. Vi håber alle er landet godt. 
Vi havde en fantastisk Jule og Nytårstur med dejligt mange deltagende. Så hyggelige traditioner, dem holder vi fast i.
Planlægningen af 2023 er allerede godt igang, som I kan se på forsiden og i kalenderen. Vi fortsætter ringtræningen i ridehuset januar måned ud, hvor alle er meget velkomne. Der bliver afholdt træner møde 11. januar 2023, så umiddelbart derefter kommer den nye holdoversigt, som ikke pånuværende tidspunkt vi ændre sig så meget. Derefter har vi indskrivning til Forårssæsonen den 31.januar fra kl. 18 til 19. Er du forhindret den dag, skriver vi løbende ind. 
Generalforsamlingen løber af stablen den 08.februar 2023, hvor du skal huske at tilmelde dig på Caniva. Tak. Der vi bl.a blive uddelt førstegangspokaler.
Vi afholder desuden bestyrelsesmøde den 12. januar, så har du noget til bestyrelsen, så kontakt endelig en af os. Husk følg med på forsiden samt kalenderen, hvor der løbende bliver lagt nye begivenheder ind.
Rigtig godt nytår, vi glæder os til en ny sæson i jeres selskab ;) 
 
 
 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk