Nyheder / 2020

2020

-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er der kommer referat fra bestyrelsesmødet den 13. maj 2020. Næste møde er den 10. juni 2020. Husk hvis du har noget bestyrelsen skal tage op, så henvend dig gerne til et af bestyrelse medlemmerne. Se under: Om kredesn
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nød træningen for hvalpe er startet op og der er et dejligt fremmøde. Alle er rigtig gode til at oveholde sundhedsstyrelsens retninglinier. Bliv endelig ved med det. ;)
I skrivende stund arbejdes der på om flere hold kan starte op. 
Referatet fra GF kan læses her:
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Indtil videre stsrter der nød træning op for hvalpe. Det sker lørdag den 25.april 2020. kl. 9.30 - 10. 30 .Se skriv fra bestyrelsen på forsiden.
Andet off. træning er desværre fortsat aflyst. 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så kom der nye udmeldinger fra DKK/Schæferhundeklubben.Vi skal desværre fortsætte nedlukningen af aktiviteter til og med den 31. maj 2020, så vores aftenshow/skue er desværre også aflyst. Husk du sagtens kan træne din hund på den daglige gåtur i haven eller hvor du lyster. Det vigtige er AT HOLDE AFSTAND og en god hygienje.
Glæder os til ,at vi kan ses igen.
Pas godt på jer selv, hinanden og selvfølgelig hunden (e) ;)   
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så "nåede" coronaen ( Covid-19) også til schæferhundeverden. Efter anbefalinger fra vores hovedklub og andre foranstaltninger lukker al officel træning ned, forløbig til og med torsdag den 13.04. 2020. Det betyder også at vores informations- aften med Stefan Rasmussen er udsat! Men husk, du kan godt træne hunden på den daglige gåtur og/el. i haven. Følg med her og på kredsens FB- side.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Generalforsamlingen er vel overstået. Referat derfra kommer snarest. Vi afholdte en hyggelig fastelavn for børn og voksne. Se billeder i galleri. Ringtræningen i ridehallen er godt besøg, sidste gang søndag den 15. marts 2020, og der er en dejlig aktivitet i kredsen. En nyhed er at vores aftenshow den 1.maj 2020 er blevet til et aftenskue med max 45 deltagere. Vi får brug for en masse hjælpende hænder den dag/aften, så sæt X i kalenderen allerede nu. Tak. Mere information kommer på FB.  Samtidig har BHU arrangeret en informationsaften med figurat Stefan V. Rasmussen fra kreds 3- Ballerup. Det er onsdag den 18. marts 2020. Tilmelding i klubhuset og på FB. 
Der ud over har vi prøvedag den 29. marts 2020. 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er sæsonen kommet godt igang. I år har vi lidt nye tiltag med et Hvalpe/motivations- hold samt et ekstra- hold for alle der er indskrevet. Vi glæder os til en ny sæson, hvor vi bl.a skal afholde aftenshow i foråret og her får brug for et par ekstra hænder. 
Husk vores årlige generalforsamling den 4. februar kl. 19 i klubhuset. 
Godt nytår til jer alle og alt det bedste med jeres hunde i 2020.
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk