Nyheder / 2020

2020

26.10.20
Øv øv, desværre har vi måtte aflyse vores sidste udendørs ringtræning i denne sæson samt vores kombi skue den 7. november 2020. 1.000 tak til ALLE jer der har støttet op, ikke mindst til Fritz Bennedbæk der har været på pletten torsdag efter torsdag for, at styre tropperne. Der skal iøvrigt lyde en tak til alle jer der giver en hånd med og til alle jer der har tilkende givet jeres hjælp til skuet. Det må vi have til gode ;) Vores træning bliver delt op i zoner alt efter hvor mange vi er. Klubhuset må ikke benyttes men toilettet er åbent. Det må bruges, hvis du spritter af før og efter samt bruger mundbind. Vi følger hele tide restrektionerne ifht Covid 19 og lægger dem ud på FB, så hurtigt vi kan. Vi opfordre ALLE til, at spritte af og holde afstand, så vi trygt kan komme og træne vores hunde på trods. Vi afholder vores rengøringsdag/arbejdsdag lørdag den 31. oktober 2020 sideløbende med træning. Hvis du bare vil bruge en time af din lørdag til, at hjælpe med at holde vores omgivelser, så optimale som muligt til gavn for os alle ville det være fantastisk ;)  Så husk arbejdshandsker og dit gode humør. Vi håber samtidig, at vi kan afholde vores prøve den 14.11, naturligvis med corona- concept.
 
04.10.20
Dejlig prøvedag igår med 9 tilmeldte hunde. 5 BH oh 4 IGP. Desværre var der 1 IGP der ikke klarede den, men ellers kom alle fint igennem. Stort tillykke. Vi klarede dagen flot og overholdt sundhedsstyrelsens retningslinjer ifht Covid 19 og publikum holdt sig under de 50. Tak til ALLE der gav en hånd med, super arrangement og stor ros udefra ;)
Se foto under Galleri
Kredsens næste opgave bliver kåringen den 17. oktober 2020, hvor vi håber på hjælpende hænder og godt vejr, så vi kan få endnu en god hundedag i kredsregi. TAK ;)  
Vi afholder også en rengørimgsdag/arbejdsdag inden længe, hvor vi skal rydde lidt op i vores dejlige omgivelser inden vinteren. Her håber vi på opbakning, da det må være i alles interesse, at kredsen er vedligeholdt og et hyggeligt sted at opholde sig ;) 
 
24.09.20
Der er dejlig aktivitet på træningspladsen og flere nye kommer til;) Vi går snart ind i oktober, hvor kredsen har en del arrangementer.  Så hvis du ikke deltager, så kom,se, lær og støt dine kredskammerater. Vi håber rigtig mange vil deltage på bakketuren den 10. oktober sammen med vores venskabskreds, kreds 3 Ballerup, med el. uden hund. Her har du muligheden for, at være sammen med andre kredsmedlemmer og få en hyggelig hundedag og evt lidt fest og ballade bagefter hvis du/i er til det.
Den 23.09.20 fik kredsen 4 uddannede prøveleder, da det bliver obligatorisk fra 2021. Så er vi godt rustet til sæsonen 2021. Stort tillykke til Michelle, Hanne, Vibeke G. og Fritz.
 
Vi retter os selvfølgelig efter sundhedsstyrelsens retningslinier ifht. Covid 19.
Men det kan ikke siges for mange gange: HUSK afstand og sprit.
 
31.08.20
Vi ser os desværre nødsaget til, at udsætte C- aften med Stefan og Anotomi aften med Fritz. Vi kan simpelthen ikke være i klubhuset og overholde retningslinjerne for sundhedsstyrrelsen ifht coronaen. Men men men vi vender " Frygtelig" tilbage. 
Dejligt at se sådan et liv på træningsbanerne og gode forbedringer ifht omgivelserne. Alle hold køre ubeklageligt og det er så dejligt, at flere og flere " nye" også melder sig til fællesspisningen om tirsdagen. Altid opslag på FB. Og så har vi vores ringtræning med en enorm tilslutning på kryds og tværs. Det er lige sådan det skal være. Tak til alle jer der giver en hånd med.  Og husk hvis du som medlem har noget ris og el. ros, så kom endelig til bestyrelsen el BHU, så vi kan få en kreds med en åben dialog og et rart sted at være.
HUSK ALTID AT SPRITTE DIG AF INDEN DU GÅR IND I KLUBHUSET OG I DET HELE TAGET VIS HENSYN OG HOLD DIG TIL SUNDHEDSSTYRELSENS RETNINGSLINIER IFHT. COVID19. ;) 
 
10.08.20
Så er kredsens første avlskåring med ny bestyrelse veloverstået. Alt klappede og dejligt mange af kredsens medlemmer støttede op, så arrangementet kunne gennemføres. 
Tak for jer ;) Lidt foto her  - Galleri 2020
Imorgen har vi så indskrivning, hvor vi glæder os til at byde nye som gamle medlemmer velkomne. Vi ses fra kl. 18:00 til kl. 19:00
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
20.07.2020
 
Dejligt at opleve så meget liv i kredsen, hvor vi naturligvis fortsat passer på hinanden. Der bliver afholdt div. møder, knoklet med div. græsslåmaskiner, afvikling og ny anskaffelser. Der bliver trænet på hvalpeholdet med en ca. 15 deltagere, flot og selvtræningen køre der ud af. Nogen træner også flittigt imod kåringen den 8. august, hvor alle er velkommen til at komme forbi og heppe på kredskammeraterne. Der vil være øl, vand, kaffe og bespisning til billige priser. Inden avlskåringen vil vi meget gerne have en "lille" oprydningsdag, så pladsen kan blive endnu mere indbydende, så det ville være herligt, hvis du/i kunne af se et par timer den dag. Opslag kommer, tak ;) 
Husk har du noget på hjerte, så kom endelig til et af bestyrelses el. udvalgsmedlemmerne.
Der kommer også snart et medlemsmøde, hvor gode ideer mm meget gerne må komme frem, så vi kan få en kreds der så vidt muligt lever op til alles forventninger.
Der bliver afholdt træner møde den 27. juli, så holdene skulle være på plads inden indskrivningen tirsdag d. 11.august 2020 kl. 18 - 19. Vi glæder os til en ny spændende sæson ;) 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
 Juni 2020
 
 
Så er kredsen ved, at være på rette kurs igen. Vi må åbne mere op ifht sundhedsstyrelsens anbefalinger og retter os på bedste vis efter deres retningslinier. Sprit altid el vask hænderne godt inden du fortager dig noget inden i klubhuset. Hold afstand til dine klubkammerater og nys/host KUN i ærmet. Der er sprit i klubhuset og ved indgangen til dette. Klubhus og div. overflader/flader vil også blive gjort oftere grundigt rent.  Trænerne på div. hold vil selvfølgelig træne efter retningslinierne. Så mød trygt op. Vi passer på hinanden på afstand.
Den ekstraordinære genreralforsamling er afholdt og der er blevet valgt en ny bestyrelse.
Vi håber på et godt og bredt samarbejde, så vi alle kan få den kreds vi ønsker os. HUSK bestyrelsen og udvalg er til for jer, så kom endelig til os med gode ideer eller andet i kunne have på hjertet. Tak ;)  Bestyrelsen
Kredsens Udvalg arbejder på højtryk med træningstider samt med at få div trænere på plads. Der vil også komme nogle medlemsaftner mv. Ringtræning vil også snart være på plads. Så følg med på FB og eller her på hjemmesiden. Udvalg
Pladsen er åben for selvtræning og der er for det meste mennesker i kredsen tirsdag/torsdag eftermiddag samt lørdag formiddag. Hvalpene træner hele sommeren om lørdagen fra kl. 9.30 - 10.30. Så kom friske. Der er indskrivning tirsdag den 11. august fra kl. 18 - 19, hvor vi håber på at se samt byde nye samt gamle medlemmer velkommen til en god sæson i hundens tegn. 
HUSK har du løst til, at give en hånd med i kredsen, så giv lyd. Der er altid brug for frivillige ildsjæle ;) 
Vi ønsker alle en god sommer ;)  
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Da bestyrelsen har valgt, at træde tilbage indbyder Hovedklubben til ekstraordinær generalforsamling mandag den 29. juni 2020 kl. 19.00 i klubhuset. Se indkaldelsen her:
Indkaldelse/ dagsorden.  Vel mødt ;) 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er der kommer referat fra bestyrelsesmødet den 13. maj 2020. Næste møde er den 10. juni 2020. Husk hvis du har noget bestyrelsen skal tage op, så henvend dig gerne til et af bestyrelse medlemmerne. Se under: Om kredesn
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nød træningen for hvalpe er startet op og der er et dejligt fremmøde. Alle er rigtig gode til at oveholde sundhedsstyrelsens retninglinier. Bliv endelig ved med det. ;)
I skrivende stund arbejdes der på om flere hold kan starte op. 
Referatet fra GF kan læses her:
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Indtil videre stsrter der nød træning op for hvalpe. Det sker lørdag den 25.april 2020. kl. 9.30 - 10. 30 .Se skriv fra bestyrelsen på forsiden.
Andet off. træning er desværre fortsat aflyst. 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så kom der nye udmeldinger fra DKK/Schæferhundeklubben.Vi skal desværre fortsætte nedlukningen af aktiviteter til og med den 31. maj 2020, så vores aftenshow/skue er desværre også aflyst. Husk du sagtens kan træne din hund på den daglige gåtur i haven eller hvor du lyster. Det vigtige er AT HOLDE AFSTAND og en god hygienje.
Glæder os til ,at vi kan ses igen.
Pas godt på jer selv, hinanden og selvfølgelig hunden (e) ;)   
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så "nåede" coronaen ( Covid-19) også til schæferhundeverden. Efter anbefalinger fra vores hovedklub og andre foranstaltninger lukker al officel træning ned, forløbig til og med torsdag den 13.04. 2020. Det betyder også at vores informations- aften med Stefan Rasmussen er udsat! Men husk, du kan godt træne hunden på den daglige gåtur og/el. i haven. Følg med her og på kredsens FB- side.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Generalforsamlingen er vel overstået. Referat derfra kommer snarest. Vi afholdte en hyggelig fastelavn for børn og voksne. Se billeder i galleri. Ringtræningen i ridehallen er godt besøg, sidste gang søndag den 15. marts 2020, og der er en dejlig aktivitet i kredsen. En nyhed er at vores aftenshow den 1.maj 2020 er blevet til et aftenskue med max 45 deltagere. Vi får brug for en masse hjælpende hænder den dag/aften, så sæt X i kalenderen allerede nu. Tak. Mere information kommer på FB.  Samtidig har BHU arrangeret en informationsaften med figurat Stefan V. Rasmussen fra kreds 3- Ballerup. Det er onsdag den 18. marts 2020. Tilmelding i klubhuset og på FB. 
Der ud over har vi prøvedag den 29. marts 2020. 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er sæsonen kommet godt igang. I år har vi lidt nye tiltag med et Hvalpe/motivations- hold samt et ekstra- hold for alle der er indskrevet. Vi glæder os til en ny sæson, hvor vi bl.a skal afholde aftenshow i foråret og her får brug for et par ekstra hænder. 
Husk vores årlige generalforsamling den 4. februar kl. 19 i klubhuset. 
Godt nytår til jer alle og alt det bedste med jeres hunde i 2020.
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk