Nyheder / 2024

2024

22.03.24
Vores bagereste banen ( Prøvebnen) er fortsat lidt udfordret af vand men det går heldigvis den rigtige vej. For at passe på den træner vi fortsat alle i Lunden. Det går godt på holdene og der er stor aktivitet på træningsdagene.
Vi kan håbe på nye tider efter påske. Men tak til alle for jeres tålmodighed. På den anden side skal vi være glade for, at vi har 2 baner for ellers så tingene da meget værre ud. Pas stadigvæk på med at parkerer i det våde, da flere har siddet fast. Underlaget er stadigvæk vådt!
Vi havde alletiders trænerkursus og Eva kom med mange gode fif og råd til kredsens trænere. Vores debut med væstentest (WB) gik forrygende. Alle bestod og dommeren roste os for vores arrangement. Tak til alle der har hjulpet til med at få WB op og stå. Vi holder en igen i juli 2024. Lige nu varmer vi op til vores Skærtorsdag skue den 28.marts, hvor 76 hunde er tilmeldte. Det bliver et stort arrangement og vi har behov for jeres frivillige hænder. Så måske bliver du prikket på skulderen eller kom selv og tilbyd dig til Michelle eller Vibe. Vi har også afhold et fælles møde med DCH, hvor vi planlægger at får restureret hvalpebanen og få den indhegnet. Vi har afholdt bestyrelsesmøde (Se ref.) hvor vi gerne vil planlægge en medlemsaften eller 2, har du nogle ideer så tage fat i Vibe. Samtidig har vi aftalt at afholde arbejdsdag lørdag den 4. maj sideløbende med træningen. Så sæt X i kalenderen og hjælp et par timer, så din kreds bliver vedligeholdt. Men inden da har vi også vores årlige bakketur med vores venskabskreds kreds3 Ballerup. Det er lørdag den 13. april kl. 11 mødes vi derinde. Alt træning i kredsen er aflyst den dag og alle træner miljøtræning med deres hund på Bakken. Det plejer at være rigtig hyggeligt og nogen bliver der også bagefter og får en bid mad eller noget...Mulighederne er store. Den 28. april har vi prøverdag, som en del træner hen imod. Vi går også og tænker på en prøvedag i juni eller ca der omkring. Sidste off træning er den 22. juni og jeg hører p vandrørene, at der måske også bliver afholdt en sommerfest. Vi har haft lidt ringtrænig op til skuet og påtænker også at lave noget op til HAS 2024.  
 
13.02.24
 
Generalforsamlingen vel overstået. Hele bestyrelsen fortsætter, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Alt i skønneste orden og husk har du noget som medlem så kom hurtigt til os, da vi altid er behjælpelige og gerne vil have nye input. Det er vigtigt at medlemmerne føler " ejerskab" af kredsen, så vi alle har nogle gode timer med vores hunde og kredskammerater. 
Vi havde en fantastisk indskrivning med mange fremmødte. Husk vi skriver ind løbende, så du møder bare op. Brugshundeshoppen var på besøg og var tilfredse med salget og medlemmerne var tilfredse med tilbuddet, så den tradition vil fortsætte. Sæsonen er startet op, men vi må erkende, at vi er udfodret af de våde baner. Så der bliver lidt mere teori og alternative træninger her i opstarten, som vi håber I kan accepterer. Vi opfordre ALLE til ikke, at parkere i det våde og ikke benytte banerne, hvis de er meget bløde. Tak ;) 
Der er trænerkursus den 3. marts, hvor vi håber banerne er ok. Der vil alle trænerne få nye input de kan benytte i træningen med Jer. Den 16. marts afholder vi væsentest for første gang i kredsenregi, hvor 12 hunde, mange for kredsen skal op. Det bliver spændende, så kom og kig det kan være dig næste gang ;)  28. marts har vi skue, hvor vi får brug for din hjælp. Og er du ikke hjælper så mød op og støt dine kammerater og oplev et skue. 
Vi glæder os til sæsonen. Vel mødt ;) 
 
10.01.24
 
Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. Hunde som mennesker. 
Vi har lige afholdt trænermøde, så den nye træningsplan er kommet. Nu kan vi prale med 2 Nosework hold og 1 Rallyhold. Flere har efterlyst et disideret Rallyhold, så vi har lyttet og håber på stor tilslutning. Husk du kan sagtens gå på 2 typer hold. Samtidig er Nose work blevet så populært, så vi i denne sæson prøver med et begynderhold og et øvet hold.  Vi har oprettet et begynder prøvehold, da vi mener flere i den kommende sæson er interesseret i at træne mere prøverelavant og hvorfor så ikke starte for en ende af. Prøveerfaring er guld værd. Vi har generalforsamling den 1. februar, du må gerne tilmelde på Caniva men det er ikke et krav. 6. februar har vi indskrivning, hvor alle kommende trænere vil være tilstede samt BHU og bestyrelsesmedlemmer. Så der er stor mulighed for at stille div. spørgsmål. Brugshundeshoppen kommer på besøg, så vi kan få styr på udstyret til sæsonstart. HUSK tjek vigtige datoer på forsiden og kalenderen. Vi har allerede en del på programmet og mere kommer til. Vi glæder os til endnu en sæson sammen med Jer, nye som gamle kursister. 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk