Nyheder / 2024

2024

24.06.24
Siden sidst har vi afholdt 2 foto- event med stor succes. Vi tænker, at lave en til næste år igen. Måske i noget vand. Der har været en arbejdsdag, hvor vi fik nået rigtig meget. Dejligt fremmøde og super stemning. En god dag i forbindelse med træning. Flere ting bliver lavet hen ad vejen, så måske du bliver prikket på skulderen, da vi sætter pris på at man bidrager til fællesskabet. 
Den 13. juni holdte vi bestyrelsesmøde (Referat på trapperne). Husk tjek referaterne her på websiten. Der er altid nye ting i støbeskeen og du som medlem er meget velkommen til, at komme med input.
Vi har lige afholdt en fantastisk Sommerafslutning med 28 tilmeldte hunde med deres familier. Poster rundt i omegnen samt beskrivelse af din hund. Det man kalder for en " Mix Match". Vi fik delt diverse præmier ud og nogle trænere fik gaver af deres kursister. Dejligt at blive værdsat som frivillig. Kredsen gav grillpølser og vi fik ønsket hinanden god sommer. Dagen efter havde vi Sommerprøve med 10 tilmeldte. En dejlig dag som var velbesøgt i perfekt hundevejr. Tillykke med prøverne og op på hesten til Jer der ikke lige ramte dagen. Tak til alle medhjælpere til begge arrangementer. I er guld værd. HUSK vi kan altid bruge hænder når kredsen afholder arrangementer. Det er så dejligt når der kommer nye til ;) 
I juli måned afholder vi ringtræning  alle torsdage kl. 18 med Fritz Bennedbæk som instruktør. Alle er meget velkommen. Det er også en god socialisering for din hund. I weekenden 3-5 august er der så årets store bigivenhed nemlig HAS 2024. ( Hovedavlsskue). I år bliver det afholdt på Sjælland i kreds8 Rønnede, så du har stor mulighed for, at hilse på og nyde de smukke hunde. Kreds6 har lejet en pavillion som bliver kredsens base. Der er mange af vores medlemmer def stiller hund så kom og støt, hyg og nyd. 
Tirsdag den 13. august skriver vi ind til Efterårssæsonen 2024 fra kl. 18 - 19.00. Træningstiderne samt hold bliver næsten de sammen men der kommer selvfølgelig info ud inden opstart. 
Tak for en god Forårssæson og rigtig god sammer til Jer alle. 
Vi ligger ikke helt stille, så der er altid folk i kredsen på de sædvanlige dage. 
 
05.05.24
Vi fik afholdt alletiders Skærtorsdagsskue med mange tilmeldinger og fantastiaske sponsorater. Tusinde tak uden Jer havde vi ikke fået et overskud der sagde spar2, som naturligvis gå til kredsen. Tak til alle Jer der hjalp til på dagen. Uden Jer intet skue ;) 
Prøvebanen er ved, at tørre ud men der er desværre lidt vej endnu. Vi træner der og er fortrøstningsfulde ifht at kunne afholde vores prøve den 16. juni der. Holdene kører ubeklageligt og der er rigtig mange gode træningsmoduler, hvor der også er tænkt ud af boksen. Der er altid liv i kredsen og alle nyder de gode tørre træningsdage. Fælles- spisningen om tirsdagen efter selvtræning og C- arbejde er også så småt ved at komme igang. Husk tjek FB, når der bliver slået noget op og byd gerne ind på en omgang tilbehør. Alle er meget velkomne også selvom man ikke træner den dag. Fra hvalp til voksen fra ung til mindre ung.
Bakketuren i år sammen med kreds3 var igen en succes og vi slog rekoden med 40 hunde. Alle opførte sig "pænt" hunde som mennesker og vi afholder naturligvis en tur igen i 2025. En rigtig god reklame for vores race.
Vi arbejder fortsat med medlemsaften, så husk kom og sig hvis der er noget vi skal gå videre med. 17 og 24 maj har vi foto- event og 20 medlemmer har meldt sig til i år. Herligt.
Vi har jo arbejdsdag den 25. maj, hvor vi håber du hjælper til i nogle timer, så vores alles omgivelser kan være så optimale som muligt. Der bliver trænet sideløbende så man kan gå fra og til. Der vil være grillet pølser fra ca. kl. 12. Mere info kommer på vores FB side.
Så har vi prøver den 16. juni, hvor vi håber nogen af kredsens medlemmer vil gå op. Tilmelding på Caniva. Den 22. juni er sidste officelle træning. I år afholder vi en intern Mix Match. En Mix Match betyder at der er en rute med nogle poster og en kynologisk bedømmelse af din hund. Pointene fra postebanen og kynologien bliver slået sammen og der ud fra bliver man rangereret. Dommer på dagen vil være Fritz Bennedbæk. ALLE kan være med og her har du muligheden for, at få din hund beskrevet. Efter Mix Matchen byder kredsen på en grill pølse, hvor vi også kan ønske hinanden god ferie. Men HUSK vi lukker IKKE ned. Der er altid mennesker i kredsen på de sædvanlige dage og alle er velkommen til selvtræning og sommerhygge.  
 
22.03.24
Vores bagereste banen ( Prøvebanen) er fortsat lidt udfordret af vand men det går heldigvis den rigtige vej. For at passe på den træner vi fortsat alle i Lunden. Det går godt på holdene og der er stor aktivitet på træningsdagene.
Vi kan håbe på nye tider efter påske. Men tak til alle for jeres tålmodighed. På den anden side skal vi være glade for, at vi har 2 baner for ellers så tingene da meget værre ud. Pas stadigvæk på med at parkerer i det våde, da flere har siddet fast. Underlaget er stadigvæk vådt!
Vi havde alletiders trænerkursus og Eva kom med mange gode fif og råd til kredsens trænere. Vores debut med væstentest (WB) gik forrygende. Alle bestod og dommeren roste os for vores arrangement. Tak til alle der har hjulpet til med at få WB op og stå. Vi holder måske en igen i juli 2024. Lige nu varmer vi op til vores Skærtorsdag skue den 28.marts, hvor 76 hunde er tilmeldte. Det bliver et stort arrangement og vi har behov for jeres frivillige hænder. Så måske bliver du prikket på skulderen eller kom selv og tilbyd dig til Michelle eller Vibe. Vi har også afhold et fælles møde med DCH, hvor vi planlægger at får restureret hvalpebanen og få den indhegnet. Vi har afholdt bestyrelsesmøde (Se ref.) hvor vi gerne vil planlægge en medlemsaften eller 2, har du nogle ideer så tage fat i Vibe. Samtidig har vi aftalt at afholde arbejdsdag lørdag den 4. maj sideløbende med træningen. Så sæt X i kalenderen og hjælp et par timer, så din kreds bliver vedligeholdt. Men inden da har vi også vores årlige bakketur med vores venskabskreds kreds3 Ballerup. Det er lørdag den 13. april kl. 11 mødes vi derinde. Alt træning i kredsen er aflyst den dag og alle træner miljøtræning med deres hund på Bakken. Det plejer at være rigtig hyggeligt og nogen bliver der også bagefter og får en bid mad eller noget...Mulighederne er store. Den 28. april har vi prøverdag, som en del træner hen imod. Vi går også og tænker på en prøvedag i juni eller ca der omkring. Sidste off træning er den 22. juni og jeg hører p vandrørene, at der måske også bliver afholdt en sommerfest. Vi har haft lidt ringtrænig op til skuet og påtænker også at lave noget op til HAS 2024.  
 
13.02.24
 
Generalforsamlingen vel overstået. Hele bestyrelsen fortsætter, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Alt i skønneste orden og husk har du noget som medlem så kom hurtigt til os, da vi altid er behjælpelige og gerne vil have nye input. Det er vigtigt at medlemmerne føler " ejerskab" af kredsen, så vi alle har nogle gode timer med vores hunde og kredskammerater. 
Vi havde en fantastisk indskrivning med mange fremmødte. Husk vi skriver ind løbende, så du møder bare op. Brugshundeshoppen var på besøg og var tilfredse med salget og medlemmerne var tilfredse med tilbuddet, så den tradition vil fortsætte. Sæsonen er startet op, men vi må erkende, at vi er udfodret af de våde baner. Så der bliver lidt mere teori og alternative træninger her i opstarten, som vi håber I kan accepterer. Vi opfordre ALLE til ikke, at parkere i det våde og ikke benytte banerne, hvis de er meget bløde. Tak ;) 
Der er trænerkursus den 3. marts, hvor vi håber banerne er ok. Der vil alle trænerne få nye input de kan benytte i træningen med Jer. Den 16. marts afholder vi væsentest for første gang i kredsenregi, hvor 12 hunde, mange for kredsen skal op. Det bliver spændende, så kom og kig det kan være dig næste gang ;)  28. marts har vi skue, hvor vi får brug for din hjælp. Og er du ikke hjælper så mød op og støt dine kammerater og oplev et skue. 
Vi glæder os til sæsonen. Vel mødt ;) 
 
10.01.24
 
Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år. Hunde som mennesker. 
Vi har lige afholdt trænermøde, så den nye træningsplan er kommet. Nu kan vi prale med 2 Nosework hold og 1 Rallyhold. Flere har efterlyst et disideret Rallyhold, så vi har lyttet og håber på stor tilslutning. Husk du kan sagtens gå på 2 typer hold. Samtidig er Nose work blevet så populært, så vi i denne sæson prøver med et begynderhold og et øvet hold.  Vi har oprettet et begynder prøvehold, da vi mener flere i den kommende sæson er interesseret i at træne mere prøverelavant og hvorfor så ikke starte for en ende af. Prøveerfaring er guld værd. Vi har generalforsamling den 1. februar, du må gerne tilmelde på Caniva men det er ikke et krav. 6. februar har vi indskrivning, hvor alle kommende trænere vil være tilstede samt BHU og bestyrelsesmedlemmer. Så der er stor mulighed for at stille div. spørgsmål. Brugshundeshoppen kommer på besøg, så vi kan få styr på udstyret til sæsonstart. HUSK tjek vigtige datoer på forsiden og kalenderen. Vi har allerede en del på programmet og mere kommer til. Vi glæder os til endnu en sæson sammen med Jer, nye som gamle kursister. 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk