Nyheder / 2022

2022

29.06.22
Sæsonens sidste prøve kom i hus. AD/UHP, cykling 20 km. 7 ud af 7 bestået, stort tillykke til jer alle. Weekenden for inden havde vi sommerafslutning med sjov og ballade på banen samt dejlige grill- pølser. 1.000 tak til arrangørene. Lørdag den 9. juli kl.9.30 starter vi ringtræning op med instruktør, Fritz Bennedbæk har været så rar, at styre tropperne 4 lørdage op til HAS 2022. Her er alle naturligvis velkomne. Samtidig køre selvtræningen videre tirsdag, torsdag og lørdage. Tirsdag er der ofte fælles spisning for alle også selv om du ikke træner hund, så følg med på kredsens FB- side. 
Indskrivningen til efterårs- sæsonen ligger tirsdag den 9. august fra kl. 18- 19. Er du forhindret denne dag skriver vi ind løbende. Mere info. kommer. Men sæt X i kalenderen. Trænere samt træningstider kommer her på siden lige så snart der er blevet afholdt træner møde hen over sommer pausen. 
Vi har forsøgt, at lave et skriv vedr. træningsmuligheder i kreds6, for at komme evt. misforståelser i for købet. Trænings muligheder.
Er du i tvivl, så spørg endelig en fra BHU eller bestyrelsen ;) 
Bestyrelsen takker alle frivillige der har ydet en enormt indsats igennem forårs- sæsonen for kredsen, uden jer ingen kreds.
Bestyrelsen ønsker samtidig alle kredsens medlemmer en rigtig god sommer. Vi glæder os til, at se jer til august. 
 
31.05.22
Vi har haft besøg af brugshundeshoppen med stor succes. Det vil vi helt sikkert gøre til en tilbagevendende begivenhed. Samtidig husker vi jer på, at kredsen sælger bolde, sporgenstande, apportbukke, halsbånd, klistermærker mv. til rimelige priser.
Se udstilling i klubhuset.
Forårs- sæsonen lakker mod enden. Men men men, vi kan se frem til vores bakketur den 4/6 med Kreds3, prøver den 11/6. sæsonafslutning 18/6, AD/UHP 26/6 så vi ligger bestemt ikke stille. Pt kører vi også uformel ringtræning om torsdagen kl. 18.00. Der er ingen instruktør, men vi hjælper naturligvis hinanden. ALLE er velkomne. I juli laver vi så formel ringtræning om lørdagen med instruktør og det bliver kl. 9.30. Så er vi klar til HAS ( hovedavlsskuet) 2022, der bliver afholdt i kreds55- furesø 5-7 august 2022. I sommerpausen er der altid mennesker på pladsen på kredsens dage, tirsdag, torsdag og lørdag, så der er rig mulighed for selvtræning i godt selskab. INDSKRIVNING til efterårssæsonen er tirsdag den 9. august 2022 fra kl. 18 til kl. 19.
Er du forhindret denne dag skriver vi ind løbende. Der kommer opdateret træningstider/trænere mv. i løbet af juli/august, så følg med her på websitet og på kredsens FB- side ;) 
 
18.03.22
Sikken det går. Kredsen har haft dobbelt arrangement med kåring og kombiskue. Vejret var med os, stemningen i top og en masse dejlige hunde samt HF sørgede for, at weekenden forløb til UG og slange. Tillykke til alle med resultaterne og tak til alle jer frivillige der gør det muligt ;)
Vi afholder prøve den 19.marts og arbejdsdag den 2. april, hvor vi håber på mange frivillige hænder endnu engang, som vil hjælpe os med, at gøre vores dejlige omgivelser så optimale som muligt. Samtidig skal vi oplyse om intern kredsmatch den 7. maj mere herom kommer, og for ikke at forglemme, kredsens årlige bakketur med vores venskabkreds kreds3- Ballerup lørdag den 4. juni 2022. En dejlig dag i selskab med en masse andre " hundetosser".  Fantastisk miljøtræning for både hunde og mennesker ;) 
Vi ses på træningspladsen. 
 
16.02.22
Så blev den årlige generalforsamling afholdt. Det var nok den nemmeste og hurtigeste GF jeg i mine 35 år har oplevet. Det tager vi i bestyrelsen osm et tegn på, at medlemmerne er tilfredse. Klaus havde valgt, ikke at genopstille som næstformand. Vi siger tak for et godt samarbejde i de forgangne år og ønsker Klaus alt det bedste med hans hunde i fremtiden. Klaus kommer stadigvæk i kredsen ;) Lars er trådt til som næstformand og Karina stillede op til posten som bestyrelsesmedlem. Samtidig har vi fået et nyt ansigt i bestyrelsen og det er Kristina. Tillykke med valget alle 3, jeg glæder mig til at samarbejde med jer i 2022. I som medlemmer skal huske at bestyrelsen er til for jer. Derfor kom nu til en af os, hvis der er noget i gerne vil have taget op, lavet om på mv. Tak ;)
Vi ser frem til et travlt forår med prøver, AK og skue. Vi får derfor brug for jere dejlige frivillige hænder. Så se datoerne på  forsiden og sæt X i kalenderen. Tak ;) Vi har næste bestyrelsesmøde den 6. marts, hvor vi bl. a har en arbejds/oprydningsdag på dagsorden. Har du noget, som kom endelig med det....
Jer der er tilknyttet kredsen og har kennel skal huske at jeres hvalpekuld kan komme her på forsiden, med link, hvis i ønsker det. I skal bare give mig (Vibe) et praj. Sæsonen er kommet godt igang, holdene er godt fyldte, dog har vi plads til flere hvalpe. Vi barsler også med noget ringtræning traditioen tro. 
Rigtig god Forårssæson til alle jer der kommer i kreds6. ;) 
 
 
 
07.01.22
Vi håber, at I alle har haft en god jul og er kommet godt ind i 2022. 
Vi fik afholdt og afsluttet en god gang ringtræning i ridehuset i Græse, altid godt styret af Fritz i afslutningen af 2021. Der var god tilslutning og ikke mindst vores samarbejde med kreds3 Ballerup bærer frugt. Vi regner med, at sætte ring op igen om torsdagen når vejret tillader det. Om der sker ændringer i udførelsen må tiden vise, men ringtræning i kreds6 bliver der også i 2022. 
Vi afholder generalforsamling mandag den 14. februar 2022 kl 19.00. Om det bliver ved eller inde i klubhuset må restriktionerne på det tidspunkt bestemme. 
Vi afholder indskrivning lørdag den 29. januar 2022 fra kl. 10.00 til 11.00. Er du forhindret den dag, skriver vi dig bare ind når du kommer i kredsen næste gang ;) HUSK vaccinationspapirer samt udvidet forsikring. Alle trænerne sidder klar til at tage imod dig.
Nu vi er ved trænerne tager Annette og Niels en velfortjent pause, men vi er så heldige, at Lisbeth træder til. Tak til Annette og Niels for Jeres store frivillige indsats. Men vi ses jo heldigvis stadigvæk i kredsen, det er " bare" trænergerningen der er sat på pause. Her skal igen igen lyde en enorm tak til ALLE jer der på den ene eller ande måde lægger frivillige kræfter i kredsen. INGEN KREDS UDEN JER ;) Tak for jer.  
Den off. træning starter op lørdag den 5. februar 2022, der kommer træningstider samt trænerliste snarest, men der skal lige afholdes et træner- møde her midt i januar først. Men der skulle ikke komme de store ændringer ifht efterårssæsonen 2021. Der kommer en prøve i starten af sæsonen og weekenden den 12. og 13. marts 2022 får vi travlt og får derfor brug for mange mange hænder. Lørdag den 12. afholder vi avlskåring med opsætning fredag den 11. marts og søndag den 13. marts afholder vi kombiskue. Lidt nyt, dobbelt arrangement med samme dommer. Så sæt X i kalenderen allerede nu, vi får brug for dig/Jer ;) 
HUSK tjek kalenderen, så du kan følge med i hvad der sker i din kreds. 
Der bliver arbejdet på beretningen 2021. Den viser, at kreds 6 har været meget aktiv i det forgange år og vi har tacklet corona rigtig godt. Vi opfordre fortsat alle til, at spritte spritte og spritte af. Tak ;) 
Vi glæder os til en masse gode, sjove, hyggelige og spændende hundertimer i 2022 sammen med Jer. Vi ses ;) 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk