Nyheder / 2019

2019

Vi havde en dejlig og sjov juleafslutning. Sidste off. træning. Se fotos under Galleri.
Husk der er altid nogen på pladsen tirsdage, tosdage og lørdage selvom vi holder vinterpause. Så kom endelig og selvtræn og hyg med andre HF. Julefrokosen d.7/12 blev en sjov og hyggelig en af slagsen, med super humør samt stemning.
Ringtræning i ridehuset fortsætter, hver søndag fra kl. 10 - 12, hvor alle naturligvis er meget velkomne! 
Der er blevet afholdt trænermøde og BHU kommer med nogle nye tiltag til forårssæsonen, som vi glæder os meget til. Mere herom inden indskrivningen.
 
Vi har lige fået indføjet en hyggelig juletur den 24.12.19 kl. 9.30, hvor alle er velkommen. Ta`endelig familien med ;) Se invitation på forsiden.
 
Tak for en god sæson og tak til alle der giver en hånd med ;)
 
Vi afholder indskrivning lørdag d. 11. 01. 2020 kl. 10 - 12 til forårs- sæsonen, hvor vi glæder os til, at se nye som gamle medlemmer. Første off. træning bliver lørdag d. 18.01.20. Vi afholder generalforsamling tirsdag d.4.02. 2020. Se indkaldelse på forsiden.
 
Bestyrelsen, AU og BHU ønsker alle en glædelig jul samt et forrygende nytår, hvor vi forhåbentlig skal tilbringe mange gode hundetimer sammen.  
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er vores Kombiskue 2019 veloverstået. 52 tilmeldte hunde kom vi op på. Desværre var vejret ikke helt med os, så vi blev rigtig våde og træningspladsen/Lunden meget smattet. Men alle bevarede de gode humør og vi havde en dejlig dag med god stemning. Herligt;)
Tak til alle jer der hjalp til, uden Jer kunne det ikke lade sig gøre, at stable et sådan arrangement på benene. Se billeder fra dagen under Galleri 2019.
Næste arrnagement i kredsregi er prøvedag den 16.november og sæsonafslutning for alle holdene den 30. november 2019. Mere kommer derom.
Ringtræning i ridehuset starter den 10. november, hvor alle er meget velkomne ;)
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi havde en god " Skjul- dag. Vi mangler dog, at male lidt. Vi tænker man griber en pensel når man alligevel er til træning eller når man lyster. Der er maling og pensler i containeren samt i klubhuset. Tak til alle jer der gav en hånd med. 
Vi havde en rigtig god og lærerig informations- aften vedr. prøver og ritualer/ v. Morten Hansen den 25. september 2019. Tak til BHU for et godt arrangement og tak til jer der bagte ;) 
Morten kommer den 13. oktober 2019 og afholder kursus i alle 3. discipliner. Tilmeld dig på vores FB- side. 
Vores skue er rykket fra søndag den 3. november til lørdag den 2. november 2019. Ønske fra dommeren. Vi håber på, at mange vi give en hånd med og naturligvis stille deres hunde. Og så har vi årets sidste prøvedag den 16. november 2019. Tilmelding kommer på Caniva. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tak til alle jer der gav en hånd med til arbejdsdagen d.10.08.19. Dejligt så mange møder op ;)  Næste gang vi beder om en hjælpene hånd bliver den 22. september 2019, hvor vi gerne vil igang med, at opdatere skjulene. Mere kommer derom. Indskrivningen gik godt, dog kunne vi godt ønsker os lidt flere aktive medlemmer, men desværre ser vi en nedgang på landsplan. Men  heldigvis er træningen kommet godt igang, dog må vi sjældent aflyse ringtræningen om torsdagen pga. vejret. Se FB.
Husk vi indskriver løbende, så mød endelig op på en træningsdag, hvis du har behov for at blive skrevet ind på et af vores hold ;)  Vi glæder os til efterårssæsonen, hvor første prøvedag bliver den 16.11.2019. Der ud over har vi skue på træningspladsen søndag d. 3.11.19. Her får vi også behov for hjælp med opsætning, salg, information mv. Så sæt X i kalenderen de ovennævnte datoer, så du/vi kan få nogle hyggelige hundedage sammen.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi havde alletiders prøve dag den 6. juli 2019. Mange var mødt op og stemningen var god. Tillykke til alle jer der bestod og tak til jer der gav en hånd med. Der ligger mange billeder fra dagen på FB. 
Vi ringtræner både torsdag og lørdag her i juli. Dog er sidste gang i juli lørdag d. 20/7, da der de efterfølgende weekender er SSM og HAS. Vi ønsker alle der deltager til disse arrangementer held og lykke, og håber i får nogle gode dage i hundens tegn.
Næste arrangement i kredsen er indskrivning torsdag den 8. august 2019 kl. 18.30 til 19.30. Derefter vil der være medlemsmøde til kl. 21.00, hvor medlemmerne har mulighed for, at ytre sig og evt. få lidt indblik over situationen ifht hovedklubbens og DKK`s forhandlinger. Lørdag d. 10. juli har vi arbejdsdag, Dagen vil starte med morgenmad kl.9.00, hvor vi vil dele div. opgaver ud. Meld jer til på tråden på FB (Kommer) eller på opslaget i klubhuset. Kom og vær med til, at gøre jeres kreds`omgivelser lækre og vær sammen med dine kredskammerater på en anden måde ;) 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så fik vi sagt god sommer med en hyggelig og sjov sommerafslutning. Se fotos under galleri. Selv om den off. træning er "gået på sommerferie", vil der altid være nogen på pladsen de sædvanlikge dage, hvor du selvfølgelig er velkommen. Ringtræning fortsætter også sommeren over. Den 6. juli er der prøve, hvor du kan komme og se, lære og støtte dine kredskammerater. Så kommer HAS 2019 jo i den første weekend i august, hvor mange fra kredsen deltager. Derefter holder vi indskrivning torsdag den 8. august fra kl. 18.30 til 20 til efterårssæsonen, hvor vi håber på at se gamle som nye medlemmer.
Lørdag den 10. august starter vi dog op med en arbejdsdag, så vi alle har en dejlig kreds med super omgivelser, at træne i. Mere info. kommer. Tilsidst vil bestyrelsen, BHU samt AU ønske alle en dejlig sommer. ;) 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Sidste off. træning lørdag den 22.juni 2019, hvor vi slutter af med sjov og ballade i blandede hold og en pølse på grillen, som kredsen giver. Her har vi mulighed for, at ønske hinanden en god sommer. ALLE er meget velkommen og vi glæde os til, at se jer til en hyggelig dag i hundens tegn. Træningspladsen lukker dog ikke helt ned. Selvtræning og ringtræning fortsætter sommerne over. Så der er for det meste mennesker i kredsen tirsdag, torsdag og lørdag, hvis du/I lyster ;) Der er også sæsonens sidste prøve, lørdag den 6. juli 2019. Kom ned og se, lær og støt dine kredskammerater. 
Vigtige datoer: Indskrivning torsdag den 8. august 2019 fra kl. 18:30 til 20:00.
Arbejdsdag lørdag den 10. august 2019 fra kl. 9:00 til morgenmad og uddeling af opgaver. Mød op her og vær med til, at gøre vores kreds til et dejligt sted at være. Nærmere info. kommer. Det skal da også nævnes, at et hold friske medlemmer har samlet nye spring og ordnet omgivelserne pinse- mandag. Herligt med aktive medlemmer ;) Tak for jer.  Vores BHU- formand Michelle har samlet et BHU bestående af Hanne og Vibeke G og de har nogle gode nye tiltag i ærmet. 
Bestyrelsen, BHU og AU ønsker alle en herlig sommer og vi glæder os til, at se nye som gamle medlemmer til næste sæson...
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er aftenshowet vel overstået. Det var et lille med meget hyggeligt arrangement med herlig stemning og fantastisk vejr. Tillykke til alle og tak til jer der gav en hånd med. 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Kredsen har fået ny BRK. Michellle Sønderbæk. Velkommen til ;)
Avlskåringen gik godt. Dejlig stemning og alle 6 hunde bestod. Tillykke. Tak til alle der gav en hånd med. Husk vi har aftenshow fredag den 26.april 2019, hvor alle meget gerne må melde sine hunde til. Op til 12 mdr., og give en hånd med. Meld jer under fanerne mht til hjælp med opsætning, oprydning, mad på dagen mv...Tak ;) 
Har du kennel og er tilknyttet kreds 6, kan du nu få sat dit link på hjemmesidens forside.
Du skal bare give Vibe besked ;) 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi afholder avlskåring den 13. april samt aftenshow den 26.april 2019 og søger derfor hjælpere. Du kan godt være hjælper og stille hund samtidig. Al hjælp tages imod med kyshånd. Giv et praj derom til Svend eller Jesper. Tak ;) 
Hvis du og din hund har bestået en prøve eller AK her i Danmark med dig som HF, så send en mail til Hanne kuzuch@mail.dk. Så vil du modtage en første gangspokal eller pokal for avlskåring til generforsamlingen 2020. 
 
 
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tak for et godt Fastelavnsarrangement. For første gang var der flere voksne som deltog end børn. Der er lidt billeder under Galleri 2019 og på kredsens FB- side. Husk næste søndag d.10.marts har vi prøver. Kom og se, lyt, lær og støt dine kredskammerater ;) 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så blev generforsamlingen 2019 veloverstået. Eneste nye medlem i bestyrelsen er Vibe, som 1. suppleant ellers er alt ved det gamle. En ny BRK`er på trapperne. Vi vil gerne kunne uddele 1. gangspokaler for div. prøver samt avlskåringer i festlig lag, så derfor skal du skrive til Hanne, hvis du består en prøve eller får din hund avlskåret. Så vil du modtage din (e) pokal(er) til generforsamlingen 2020.Du skal meddele hundenavn, ejer, prøve, dato og sted. Vi vil forsøge, at få oprettet et link el. lign. her på websiten, så du selv kan skrive dit resultat ind. Mere kommer herom. Der vil komme et referat fra "hele" generalforsamlingen snarest. 
Vi håber på en masse liv i kredsen samt glade mennesker i den igangværende sæson.
Vi ses på træningspladsen ;) 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi ønsker alle et rigtig godt nytår, og håber 2 benede såvel som 4 benede kom godt ind i det nye år. Vi glæder os til, at se Jer til indskrivningen d. 12.01.19. Men inden da, d.10.01.19, kommer dommer Lene Carlson, og fortæller os om det nye prøveprogram. Vi håber på et stort fremmøde. Ringtræningen i ridehuset fortsætter om søndagen, som indtil nu har været en stor succes. Onsdag d. 6.02.19 har vi generalforsamling. Vi håber på, at mange af Jer vil møde op, så vi kan få en god og konstruktiv dialog med indput og el. andet, så vi i fællesskab kan få en kreds der "spiller". Dagsorden samt formandens beretning for 2018 ligger nu på websiten her under Referater.   Vel mødt ;) 
 
 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk