Nyheder / 2019

2019

--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så er aftenshowet vel overstået. Det var et lille med meget hyggeligt arrangement med herlig stemning og fantastisk vejr. Tillykke til alle og tak til jer der gav en hånd med. 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Kredsen har fået ny BRK. Michellle Sønderbæk. Velkommen til ;)
Avlskåringen gik godt. Dejlig stemning og alle 6 hunde bestod. Tillykke. Tak til alle der gav en hånd med. Husk vi har aftenshow fredag den 26.april 2019, hvor alle meget gerne må melde sine hunde til. Op til 12 mdr., og give en hånd med. Meld jer under fanerne mht til hjælp med opsætning, oprydning, mad på dagen mv...Tak ;) 
Har du kennel og er tilknyttet kreds 6, kan du nu få sat dit link på hjemmesidens forside.
Du skal bare give Vibe besked ;) 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi afholder avlskåring den 13. april samt aftenshow den 26.april 2019 og søger derfor hjælpere. Du kan godt være hjælper og stille hund samtidig. Al hjælp tages imod med kyshånd. Giv et praj derom til Svend eller Jesper. Tak ;) 
Hvis du og din hund har bestået en prøve eller AK her i Danmark med dig som HF, så send en mail til Hanne kuzuch@mail.dk. Så vil du modtage en første gangspokal eller pokal for avlskåring til generforsamlingen 2020. 
 
 
 
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tak for et godt Fastelavnsarrangement. For første gang var der flere voksne som deltog end børn. Der er lidt billeder under Galleri 2019 og på kredsens FB- side. Husk næste søndag d.10.marts har vi prøver. Kom og se, lyt, lær og støt dine kredskammerater ;) 
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Så blev generforsamlingen 2019 veloverstået. Eneste nye medlem i bestyrelsen er Vibe, som 1. suppleant ellers er alt ved det gamle. En ny BRK`er på trapperne. Vi vil gerne kunne uddele 1. gangspokaler for div. prøver samt avlskåringer i festlig lag, så derfor skal du skrive til Hanne, hvis du består en prøve eller får din hund avlskåret. Så vil du modtage din (e) pokal(er) til generforsamlingen 2020.Du skal meddele hundenavn, ejer, prøve, dato og sted. Vi vil forsøge, at få oprettet et link el. lign. her på websiten, så du selv kan skrive dit resultat ind. Mere kommer herom. Der vil komme et referat fra "hele" generalforsamlingen snarest. 
Vi håber på en masse liv i kredsen samt glade mennesker i den igangværende sæson.
Vi ses på træningspladsen ;) 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Vi ønsker alle et rigtig godt nytår, og håber 2 benede såvel som 4 benede kom godt ind i det nye år. Vi glæder os til, at se Jer til indskrivningen d. 12.01.19. Men inden da, d.10.01.19, kommer dommer Lene Carlson, og fortæller os om det nye prøveprogram. Vi håber på et stort fremmøde. Ringtræningen i ridehuset fortsætter om søndagen, som indtil nu har været en stor succes. Onsdag d. 6.02.19 har vi generalforsamling. Vi håber på, at mange af Jer vil møde op, så vi kan få en god og konstruktiv dialog med indput og el. andet, så vi i fællesskab kan få en kreds der "spiller". Dagsorden samt formandens beretning for 2018 ligger nu på websiten her under Referater.   Vel mødt ;) 
 
 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk