Nyheder / 2021

2021

13.12.21
Så fik vi afholdt juleafslutningen. Et godt og hyggeligt arrangement for hele familien. Fantastisk fremmøde, øv vi ikke lige fik lavet et nyt " familiebillede". Se alle billederne under galleri. Sæsonen i ridehuset er ved, at gå på hæld og vi takker Fritz mange mange gange for hans store engangement. Vi har haft tilfredsstillende fremmøde og især vores samarbejde med kreds3 - Ballerup bærer frugt. Så dejligt vi kan hjælpe hinanden. Vi er på pladsen tirsdag, torsdag og lørdag i pausen, så mød endelig op træn og dyrk det sociale samvær. Vi holder juletur og nytårstur begge med start ved klubhuset kl 9.30. Tag endelig hele familien med, hunden skal jo luftes om alle omstændigheder ;)  En hyggelig tur på ca 3 km og en kop et eller andet måske også bobler for, at ønske hinanden god jul og et bragende godt nytår. Jeg vil benytte lejligheden til, at takke ALLE der giver en hånd med for, at få kredsen til at fungerer så optimalt som muligt og tak for opbakningen. Herligt nye også er begyndt at byde ind, så vi fortsat kan udvikle os positivt og ikke gå i "plejers- sko".  INDSKRIVNING 29. januar 2022 kl. 10, er du forhindret skriver vi naturligvis løbende ind. Første off. træning 5. februar 2022. Vi afholder bestyrelsensmøde den 8. januar 2022, hvor vi sætter en dato til vores generalforsamling. Regn med start februar. HUSK følg os på FB og her ;)
Samtidig gør vi opmærksom på, at al færdsel på kredsens træningsarealer samt forhindringer, spring mm. er på eget ansvar! Altså er uheldet ude skal din EGEN ulykkeforsikring/fritidsforsikring dække ;)  
Rigtig glædelig jul og et forrygende nytår til jer alle. ♥♥♥   
 
19.11.21
Siden sidst har vi afholdt en arbejdsdag, hvor vi fik lavet rigtig mange ting. Ikke mindst nyt tag på terassen. Klubhuset er også blevet malet indvendigt, hvilket vi dog betalte for. 1000 1000 tak til alle jer frivillige der giver en hånd med. Det betyder rigtig meget ;)
Vi er startet op i ridehuset, som er velbesøgt. Dejligt. Vi har sidste gang i ridehuset søndag den 19.december 2021. Vi håber på, at starte op i foråret udenfor. Vi har afholdt prøve med 11 deltagere virkeligt godt- Bliv endelig ved med det. Tillykke med prøverne og tak til alle jer der også her giver en hjælpende hånd. Den 27. november holder vi så vores sæson- afslutning (juleafslutning), hvor vi laver lidt spas på pladsen på tværs af holdene. Efterfølgende er der gløgg og æbleskiver i/ved klubhuset. Der bliver jule og nytårstur( Opslag kommer), og der er altid folk på pladsen i " pausen". Aftal evt at mødes med nogen, så kommer man nemlig afsted ;) Vi afholder indskrivning i starten af februar 2022, endelig dato er på trapperne. Den årlige generalforsamling vil også blive afholdt der omkring. 
Vi benytter naturligvis håndsprit i stride strømme og beder ALLE om, at spritte hænder af, tak ;) 
 
01.10.21
Så er vi kommet rigtig i gang. Alle hold køre, og vi har lige afholdt vores kombiskue med svenske dommer Fredrik Steen. Der var 53 tilmeldte hunde, der kunne være flere, men vi havde en skøn dag og vejret var med os. Dette håber vi også billederne fra dagen giver udtryk for. Se bl.a galleriet. Tak til ALLE der gav en hånd med både før, under og efter arrangementet. Tak for jer ;)
Den 06.november holder vi arbejdsdag/oprydningsdag side løbende med træning. Vi tænker den største opgave vil være nye plast plader på terassen og skuret i Lunden, da hagl desværre har lavet en masse huller i det. Samtidig skal vi have kørt lidt på aflasteren og derudover alm. oprydning.
Søndag den 07. november starter vi op i ridehuset med ringtræning fra kl. 10 til 12. ALLE er velkomne. Mere kommer derom.
Lørdag den 13. november er der alle prøver, snak med din træner derom.
Lørdag den 27. november bliver den sidste off. træningsdag og vi laver den om til juleafslutning med lidt spas på banen, på kryds og tværs af holdene. HUSK selvom den off- træning afslutter er der som regel mennesker i kredsen tirsdage, torsdage og lørdage. Snak med dine holdkammerater og aftal evt. at mødes, så man er der samtidig. Vi håber da også på, at vi kan samles til en dejlig juletur omkring juleaften. 
Vi ses på banen ;)   
 
13.08.21
Vi håber, alle har haft en god sommer, hvor vufferen forhåbentlig ikke har ligget alt for meget på den lade side;)
Her skal lyde et stort tillykke med alle resultaterne, til de af kredsens medlemmer der stillede på årets HAS. Fedt at også ikke udstillere mødte op og hyggede på/i vores base- pavillion.
Vi har afholdt indskrivning med et tilfredstillende resultat med ca 10 hunde pr. hold. Der er forsat plads til flere, vi har mange gode trænere der står parat til, at hjælpe dig. Vi skriver naturligvis ind løbende. Vi har første off. træning på lørdag den 14.august 2021 og vi glæder os allesammen til, at komme igang. 
Vel mødt til en god, lærerig og hyggelig eftersæson i kreds 6- Frederikssund. 
 
26.07.21
Vi fik afholdt en sjov samt hyggelig sommerafslutning med poster rundt om på pladsen. Vi sluttede af ved grillen, hvor vi også fik " kåret" vinderne. Tillykke og tak til dem der arrangerede dagen og naturligvis til alle hjælperne. Dagen efter var vi på vores årlige bakketur med kreds 3- Ballerup. En succesfuld tur med mange deltagere. Turen næste år er allerede planlagt, og bliver den 21. august 2022. Så sæt X i kalenderne. Vi har kørt ringtræning i knap 4 mdr. med Fritz Bennedbæk ved roret. Det har været et stort fremmøde, hvor vi har trænet og hygget med hunde"tosser" fra nær og fjern. Vi starter op med ringtræning i ridehus i november søndage fra kl. 10 - 12. Her er alle også meget velkomne. 
Pt er en del af kredsens hunde og ejere igang med de sidste for beredelser til DK største udstilling HAS ( Hovedavlsskuet) som løber af stablen weekenden 6 - 8 august i kreds 8- Rønnede. Kredsen har en pavillion som bliver vores base. Kig forbi og få en på opleveren og støt dine kredskammerater. Efter HAS afholder vi vores indskrivning. Tirsdag den 10. august fra kl. 18.30 til 19.30 skriver vi ind til efterårssæsonen. Er du forhindret, bliver du bare skrevet ind når du kommer første gang. Se træningstider. Der er et par ændringer ifht forårssæsonen. Vi kan fx byde velkommen til et helt nyt hold FP/BH ( Færdselsprøve- holdet) med Hanne og Karina som instruktører. Det håber vi, at I som medlemmer vil tage godt imod.
Fortsat god sommer, vi glæder os til at tage imod nye som gamle medlemmer tirsdag den 10. august og naturligvis løbende. 
Vi vil gøre vores til, at Kreds 6 er en alsidig kreds med plads til alle.
Kom friske ;) 
 
21.06.21
Så er der sket lidt i kredsregi igen. 2 gode prøvedage, tillykke med resultaterne. Et par " nye" trænings- pladser er ved, at dukke frem og tirsdags- grillen er kommet op og stå igen. ALLE er meget velkomne. Det er en hyggelig måde, at være sammen med sine klubkammerater på, og lære hinanden bedre at kende. Se opslag på FB. Den off. træning er ved, at gå på held dog fortsætter ringtræningen om torsdagen sommeren over. Flere af kredsens medlemmer skal deltage til HAS ( Hovedavlsskuet) til august, så mange er i fuld gang med at få hundene i topform. Iøvrigt er arrangementet i kreds 8- Rønnede i år 6,7,8 august kom forbi og oplev Danmarks største udstilling for Schæferhunde. Vi har sommerafslutning lørdag den 26. juni kl. 9.30. Vi laver poster på kryds og tværs af holdene og slutter af med en grillpølse, som kredsen giver. Så kom og vær med til en hyggelig formiddag i hundenstegn. Samtidig har vi vores bakketur om søndagen den 27.juni med vores venskabskreds kreds 3- Ballerup. Se opslag på FB og vær med til en festlig dag. Vi afholder indskrivning tirsdag den 10.august 2021 kl. 18.30 til 19.30. Mere herom kommer da, der kommer lidt nye tiltag mm. Så følg med på her og på FB. HUSK der er altid mennesker i kredsen tirsdag og lørdag til selvtræning mm. Så kig endelig forbi. 
Tak til  jer der giver en hånd med i kredsregi, og bruger en del timer i jeres fritid, så kredsen fungerer så optimalt som muligt ;) Rigtig god sommer til jer allesammen, vi ses.  
 
 
18.05.21
Siden sidst har vi afholdt et vellykket kursus i handling og udstillingsteknikker samt et hvalpeshow med 29 tilmeldte Fritz Bennedbæk var instruktør samt dommer til arrangementerne. Tillykke til alle med resultaterne til showet og tak til alle jer der giver en hånd med. Vi har da også fået et flot læskur i Lunden, som allerede bliver flittigt brugt. Tak til alle jer der har været omkring dette projekt. Vi har fået smartboard tavler, tak til Kristina og Carsten for sponsoratet. Vi sælger nu bolde med og uden magnet i , Dan-kæder, som kan byttes efter hundens størrelse, apportbukke samt kredsmærker til tøj og bil. Spørg din træner, hvis du er interesseret i dette. Om torsdagen til ringtræning er vi så heldige, at nogen af kredsens medlemmer nu laver sandwish som man kan bestille på vores FB- side. Vi skal afholde prøver 6.juni og UHP/AD den 11.juni. Kredsen afholder sidste off. træning lørdag den 26.juni. mere omkring dette kommer. Så alt i alt går det rigtig godt og kredsens medlemmer er fantastiske til, at støtte op. HUSK har du noget- ris, ros osv. så kom endelig til bestyrelsen eller BHU, da vi alle er interesseret i, at alle har det godt i kreds 6. 
HUSK der er altid billeder fra vores arrangementer i galleriet og eller på FB. ;) 
 
19.04.21
Referat fra generalforsamlingen ligger nu på siden. Vi har besluttet, at afholde hvalpeshow lørdag den 15. maj 2021 kl. 10.00 med Fritz Bennedbæk som dommer. Max 35 hunde pga restriktionerne, så det er først til mølle princippet. Vi glæder os til, at se jer. Tilmelding på forsiden. Vi afholder kursus i handling og udstillingsteknikker søndag den 25. april 2021 fra kl. 11.00. Instruktør Fritz Bennedbæk. Tilmelding på forsiden, så kom til tasterne du kan deltage både med og uden hund. Igår afholdt vi spor- prøvedag, hvor 8 deltog. Tak til dem der gav en hånd med, så dette arrangement kunne lade sig gøre. Tillykke til dem der bestod og på den igen til de mindre heldige. Resultater på forsiden. Der ud over glæder vi os over den enorme aktivitet i kredsen, bliv endelig ved med det. Vi håber også, at vi snart kan komme igang med vores fællesspisning udenfor med grill for alle. Dette finder sted om tirsdagen. Mere info kommer ;) 
 
15.04.21
Så fik vi endelig afholdt vores generalforsamling. Godt 30 medlemmer var mødt op og vejret var heldigvis med os, da vi naturligvis måtte holde den udenfor pga Covid- 19. Jørgen Hindse styrede tropperne, stemningen var god og jeg tror næsten vi afholdte GFèn på rekord tid. 4 medlemmer fik overrakt nåle for medlemskab af Schæferhundeklubben For Danmark
( Hovedklubben) 3 x 25 år Karina Hansen, Bill Rasmussen og Preben Kozuch samt Jørgen Krogh for 10 år. Jørgen var ikke tilstede, så nålen bliver tilsendt. Tillykke til jer alle 4 og tak for støtten ;) Referat er på trapperne og du kan se(hente) lidt fotos på forsiden. Tak til jer alle for et hamrende godt samarbejde. Vi er allerede godt igang med div. arrangementer, se forsiden el. kalenderen og vi håber på forsamlingsforbuddet bliver hævet, så vi kan afholde skue den 15.maj 2021. Vi afventer...
Rigtig god sæson til jer alle ;)  
 
11.04.21
Så kom ringtræningen igang. En god opstart med en del nye ansigter. Dejligt. Vi vil køre ringtræning for ALLE hver torsdag kl. 18.30. Det koster 20,kr pr deltager. Du vil kunne købe øl og vand, kaffen er gratis. Tak til alle jer der giver en hånd med, så arrangenmentet kan blive gennemført. ;) 
Arbejdsdagen den 10. april var en fantastisk oplevelse. Sikken en opbakning og hvor fik vi lavet meget. Skønt. Pt arbejdes der på, at få lys op imod p- pladsen og nede ved bilerne ved Lunden. Herligt. Samtidig er vi gået igang med, at forberede plads og arbejdsgruppe til vores læskur (e).  Så jeg må sige, at kredsen og ikke mindst jer som medlemmer ikke ligger på den lade side. Tak for jer.
Næste arrangement er generalforsamlingen onsdag den 14. april 2021- udendørs kl. 18.30. Har du fået meldt til og læst formandens beretning? Se forsiden!
Husk se altid vigtige datoer på forsiden og tjek evt. kalenderen- tak;) 
 
23.03.21
Så er vi ved, at være godt igang igen. Herligt! Vi havde en indskrivning over alt forventning med både gamle og nye medlemmer og pt oplever vi en fantastisk tilgang til kredsen. Alle hold er i fuld vigør og C- træningen køre ubeklageligt. Vi er meget priviligeret mht figuranter pt, hvilket vi virkelig værdsætter. Husk hvis din hund skal have C- arbejde, skal du være medlem af vores Hovedklub: Schæferhundeklubben For Danmark. Vi går en travl tid i møde med arbejdsdag, GF, prøver, præmiefremstilling og måske skue den 15. maj. Her får vi brug for nogle medhjælpere, men mere om det senere. Samtidig starter vores ringtræning op med Fritz Bennedbæk ved roret. HUSK vi har sprit- despensere mange steder, så BENYT dem tak. Vi skal fortsat huske, at forholde os ansvarsfuldt til Corona restriktionerne. Sprit, sprit og sprit og hold afstand. 
Rigtig god sæson til jer alle ;) 
 
26.02.21
Yes, så kommer vi igang. Tirsdag den 2. marts afholder vi indskrivning til forårssæsonen 2021 ml. kl. 17 og 19. Kan du ikke komme denne dag, skrive vi dig bare ind når du møder op til træning. Husk forsikring og vaccinationsattest. Vi modtager MP. Første træningsdag er lørdag den 6. marts 2021. Se indvidere under træningstider. Vi kan lave lidt intern ringtræning kl. 18.30 men åbner først " rigtig" op, når forsamlingsforbuddet stiger til 50 personer. Træningsgebyret er nedsat denne sæson pga Covid- 19. Vi efterlever naturligvis alle Corona restrektionerne. Der er spritdepensere mange steder og vi har papirhåndklæder på toilettet. Det og kaffebrygning er det eneste der må foregå i klubhuset. Samtidig skal vi ALLE huske fortsat, at holde 2 m. afstand. Vi glæder os SÅ meget til, at se gamle som nye medlemmer. Vel mødt ;) 
 
23.02.21
Vi opfodrer alle til, at følge med på kredsens FB- side, da nyhederne kommer hurtigere der. Især i denne Covid- 19 tid. Men vores håb er, at vi snart kan komme igang. Måske allerede i uge 9? BHU arbejder på sagen. Vi håber i alle er ved godt mod og vi glæder os så meget til, at vi kan og må ses igen. 
 
Januar 2021
Godt nytår til jer alle, hvor vi på den lange bane forhåbentlig får en mere almindelig dagligdag. Indtil videre må vi først afholde generalforsamling i marts 2021, hvilket vi naturligvis vil gøre. Samtidig er vores indskrivning til forårssæsonen også udsat! Desværre. Der kommer dato lige så snart restriktionerne tillader det. Men vores store håb er, at forsamlingsforbuddet igen vil stige til 10 personer, for så kan vi afholde en forsvarlig træning. Men som alle andre må vi væbne os med tålmodighed. Men vi er SÅ TRÆTTE af Covid og glæder os enormt til, at se jer ALLE både på banen og socialt. ;) Imellem tiden må i træne selv fx i haven, på boldbanen er på jeres daglige gåtur. Jeg er også sikker på, at I må kontakte jeres træner(e), hvis I har nogle spørgsmål vedr. træning. 
Pas godt på jer selv og hinanden, vi ses forhåbentlig snart ;) 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk