Nyheder / 2021

2021

19.04.21
Referat fra generalforsamlingen ligger nu på siden. Vi har besluttet, at afholde hvalpeshow lørdag den 15. maj 2021 kl. 10.00 med Fritz Bennedbæk som dommer. Max 35 hunde pga restriktionerne, så det er først til mølle princippet. Vi glæder os til, at se jer. Tilmelding på forsiden. Vi afholder kursus i handling og udstillingsteknikker søndag den 25. april 2021 fra kl. 11.00. Instruktør Fritz Bennedbæk. Tilmelding på forsiden, så kom til tasterne du kan deltage både med og uden hund. Igår afholdt vi spor- prøvedag, hvor 8 deltog. Tak til dem der gav en hånd med, så dette arrangement kunne lade sig gøre. Tillykke til dem der bestod og på den igen til de mindre heldige. Resultater på forsiden. Der ud over glæder vi os over den enorme aktivitet i kredsen, bliv endelig ved med det. Vi håber også, at vi snart kan komme igang med vores fællesspisning udenfor med grill for alle. Dette finder sted om tirsdagen. Mere info kommer ;) 
 
15.04.21
Så fik vi endelig afholdt vores generalforsamling. Godt 30 medlemmer var mødt op og vejret var heldigvis med os, da vi naturligvis måtte holde den udenfor pga Covid- 19. Jørgen Hindse styrede tropperne, stemningen var god og jeg tror næsten vi afholdte GFèn på rekord tid. 4 medlemmer fik overrakt nåle for medlemskab af Schæferhundeklubben For Danmark
( Hovedklubben) 3 x 25 år Karina Hansen, Bill Rasmussen og Preben Kozuch samt Jørgen Krogh for 10 år. Jørgen var ikke tilstede, så nålen bliver tilsendt. Tillykke til jer alle 4 og tak for støtten ;) Referat er på trapperne og du kan se(hente) lidt fotos på forsiden. Tak til jer alle for et hamrende godt samarbejde. Vi er allerede godt igang med div. arrangementer, se forsiden el. kalenderen og vi håber på forsamlingsforbuddet bliver hævet, så vi kan afholde skue den 15.maj 2021. Vi afventer...
Rigtig god sæson til jer alle ;)  
 
11.04.21
Så kom ringtræningen igang. En god opstart med en del nye ansigter. Dejligt. Vi vil køre ringtræning for ALLE hver torsdag kl. 18.30. Det koster 20,kr pr deltager. Du vil kunne købe øl og vand, kaffen er gratis. Tak til alle jer der giver en hånd med, så arrangenmentet kan blive gennemført. ;) 
Arbejdsdagen den 10. april var en fantastisk oplevelse. Sikken en opbakning og hvor fik vi lavet meget. Skønt. Pt arbejdes der på, at få lys op imod p- pladsen og nede ved bilerne ved Lunden. Herligt. Samtidig er vi gået igang med, at forberede plads og arbejdsgruppe til vores læskur (e).  Så jeg må sige, at kredsen og ikke mindst jer som medlemmer ikke ligger på den lade side. Tak for jer.
Næste arrangement er generalforsamlingen onsdag den 14. april 2021- udendørs kl. 18.30. Har du fået meldt til og læst formandens beretning? Se forsiden!
Husk se altid vigtige datoer på forsiden og tjek evt. kalenderen- tak;) 
 
23.03.21
Så er vi ved, at være godt igang igen. Herligt! Vi havde en indskrivning over alt forventning med både gamle og nye medlemmer og pt oplever vi en fantastisk tilgang til kredsen. Alle hold er i fuld vigør og C- træningen køre ubeklageligt. Vi er meget priviligeret mht figuranter pt, hvilket vi virkelig værdsætter. Husk hvis din hund skal have C- arbejde, skal du være medlem af vores Hovedklub: Schæferhundeklubben For Danmark. Vi går en travl tid i møde med arbejdsdag, GF, prøver, præmiefremstilling og måske skue den 15. maj. Her får vi brug for nogle medhjælpere, men mere om det senere. Samtidig starter vores ringtræning op med Fritz Bennedbæk ved roret. HUSK vi har sprit- despensere mange steder, så BENYT dem tak. Vi skal fortsat huske, at forholde os ansvarsfuldt til Corona restriktionerne. Sprit, sprit og sprit og hold afstand. 
Rigtig god sæson til jer alle ;) 
 
26.02.21
Yes, så kommer vi igang. Tirsdag den 2. marts afholder vi indskrivning til forårssæsonen 2021 ml. kl. 17 og 19. Kan du ikke komme denne dag, skrive vi dig bare ind når du møder op til træning. Husk forsikring og vaccinationsattest. Vi modtager MP. Første træningsdag er lørdag den 6. marts 2021. Se indvidere under træningstider. Vi kan lave lidt intern ringtræning kl. 18.30 men åbner først " rigtig" op, når forsamlingsforbuddet stiger til 50 personer. Træningsgebyret er nedsat denne sæson pga Covid- 19. Vi efterlever naturligvis alle Corona restrektionerne. Der er spritdepensere mange steder og vi har papirhåndklæder på toilettet. Det og kaffebrygning er det eneste der må foregå i klubhuset. Samtidig skal vi ALLE huske fortsat, at holde 2 m. afstand. Vi glæder os SÅ meget til, at se gamle som nye medlemmer. Vel mødt ;) 
 
23.02.21
Vi opfodrer alle til, at følge med på kredsens FB- side, da nyhederne kommer hurtigere der. Især i denne Covid- 19 tid. Men vores håb er, at vi snart kan komme igang. Måske allerede i uge 9? BHU arbejder på sagen. Vi håber i alle er ved godt mod og vi glæder os så meget til, at vi kan og må ses igen. 
 
Januar 2021
Godt nytår til jer alle, hvor vi på den lange bane forhåbentlig får en mere almindelig dagligdag. Indtil videre må vi først afholde generalforsamling i marts 2021, hvilket vi naturligvis vil gøre. Samtidig er vores indskrivning til forårssæsonen også udsat! Desværre. Der kommer dato lige så snart restriktionerne tillader det. Men vores store håb er, at forsamlingsforbuddet igen vil stige til 10 personer, for så kan vi afholde en forsvarlig træning. Men som alle andre må vi væbne os med tålmodighed. Men vi er SÅ TRÆTTE af Covid og glæder os enormt til, at se jer ALLE både på banen og socialt. ;) Imellem tiden må i træne selv fx i haven, på boldbanen er på jeres daglige gåtur. Jeg er også sikker på, at I må kontakte jeres træner(e), hvis I har nogle spørgsmål vedr. træning. 
Pas godt på jer selv og hinanden, vi ses forhåbentlig snart ;) 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk