Nyheder / 2022

2022

04.12.22
Så går vi på juleferie eller næsten. Den off træning holder pause og starter op igen efter indskrivningen den 31.januar 2023. Vi er dog ofte i kredsen tirsdag, torsdag samt lørdag, så der er altid nogen at træne og snakke med. Vi afholder også ringtræning i ridehus 2 gange i december og 4 gange i januar, hvor alle er meget velkomne. Besøg i ridehuset er også en super miljø træningsmulighed for de yngre hunde. Se opslag på forsiden. Siden sidst har vi afholdt Kombiskue, Mørketur, Juleafslutning og prøve. Tusind tak til alle jer der giver en hånd med, uden jer ingen kreds ;=) Der vil traditionen tro blive afholdt en Juletur og Nytårs- tur, hvor vi går en tur om formiddagen og får en tår til ganen mm. inden vi skal hjem og fejre jul samt nytår. Hundene skal jo ud. Vi håber på, at se mange af jer. Der kommer opslag på Vores FB side, så følg med der. Vi har fundet dato til den årlige generalforsamling som bliver onsdag den 8. februar 2023 kl.19 i klubhuset. Tilmelding på Caniva- tak. Tilsidst vil vi ønske alle en rigtig glædelig jul samt et forrygende nytår, pas på jer selv og hundene. Tak for alt i det gamle år, vi glæder os til at se gamle som nye medlemmer i det nye år.   
 
13.11.22
Vi fik afholdt alletiders arbejdsdag, hvor mange ting blev udrettet. Bla, Lys på P-plads i Lunden som vi har talt om i laaaaang tid. Tusinde tak til alle jer der giver en hånd med, så vores dejlige omgivelser bliver villigeholdt så optimalt som muligt. Et par udendøre ringtræningstimer er det også blevet til, så vi kan være klar til den 19/11. Hundens anatomi, foredrag ved Fritz Bennedbæk den 9/11, blev også en succes med 40 deltagere fra nær og fjern. Herligt med sådan en opbakning;)
Efterårssæsonen køre imod sin afslutning, hvor vi har sidste " rigtige" træning den 26/11 og juleafslutning den 3/12 med gløgg og æbleskiver. Der er da også lige en mørketur i Dyrehaven den 2/12 se FB og prøver den 4/12. Lige nu er vi i fuld gang med vores Kombiskue der afholdes den 19.november. Vi håber på rigtig mange frivillige hænder samt godt vejr, så vi kan få endnu en god dag i kredsregi.
 
23.09.22
Efterårssæsonen er i fuld gang og der kommer flere og flere til. Herligt:) Der bliver holdt kursus på bagereste bane den 24.09, så alle hold træner i Lunden. Der er oprettet skue den 19.november. Vi håber på at kunne gennemføre, men der skal være mindst 40 tilmeldte hunde. Så kom til tasterne og tilmeld. Vi får samtidig brug for nogle frivillige hænder, så sæt X i kalenderen allerede nu. Hvis du ønsker en prøve, så tag fat i en fra BHU. Husk vi afholder arbejdsdag lørdag den 8. oktober, hvor ALLE hold træner fra kl. 9 til 10, så alle derefter kan give en hånd med til at vedligeholde vores dejlige omgivelser. Opgaveliste er på vej. Husk Kaffen er gratis men andre drikkevare skal der betales for. Alting bliver dyrere, så vi skal også spare i kredsen. Derfor når der bruges lys på banen, så sluk det lige efter træning og hyg i klubhuset istedet, hvor der også er lidt varme på. Den bliver vi desværre også nød til, at skure ned for i indeværende halvår, så medbring en ekstra trøje. Fælles- spisningen går forrygende og det er dejligt, at se nye ansigter. HUSK alle er velkomne også selvom man ikke selvtræner den dag.
Har du noget på hjerte som medlem, så tag endelig fat i en fra bestyrelsen, så ser vi på det sammen.  
Et par stykker af vores medlemmer er i Tyskland til Siegershau 2022 i denne weekend (verdens største udstilling), så det bliver spændende, at høre hvordan det går. Vi ønsker pøj pøj herfra.
 
10.08.22
Vi håber, I alle har haft en god sommer og glæder jer til, at komme igang igen.
 HAS 2022 veloverstået. I år blev det afholdt af kreds55- Furesø i Farum. Dejlig mange af kredsens medlemmer deltog med og uden hund. Vi havde lejet en pavillion som kredsens base, hvilket næsten var for lidt, da vi var rigtig mange. Tusind tak for støtten og det sociale samvær. Kæmpe tillykke med resultaterne til kredsens hunde samt ejere. Vi ved endnu ikke, hvor HAS 2023 bliver afholdt men håber da på, at vi også kan være mange medlemmer afsted næste år. Den 9. august havde vi indskrivning. En god dag men der er plads til flere på holdene især de yngste. Trænerne står klar til, at tage imod jer. Vi skriver naturligvis ind løbende. Første off. træningsdag er lørdag den 13. august kl. 9.00. Vi glæder os til at komme igang. 
Vi har afholdt vores første bestyrelsesmøde i denne sæson , hvor vi bl.a har aftalt arbejdsdag lørdag den 8. oktober 22. Alle hold vil træne fra 9 til 10, hvorefter vi alle kan deltage til arbejdsdagen, så vores dejlige omgivelser kan vedligeholdes. Mere info kommer. Har du noget til bestyrelsen, så hold dig endelig ikke tilbage, da vi jo er til for jer. Vi afholder næste møde torsdag den 22.september 22. Vi afholder prøver ad´hoc, så grib endelig fat i en fra BHU, hvis du ønsker en sådan, så vil de gøre hvad de kan for, at få medlemmer med og afsat en dato. Samtidig håber vi også på at kunne afholde et skue/aftenshow i 2023 og måske også en avlskåring, hvis der er behov. 
Husk vi sælger, halsbånd, sporgenstande, bolde med og uden magnet, apportbukke, kredstrøje- skal bestilles og som noget nyt kommer der klistermærker med kreds logo til bilen. Tag fat i din træner. 
Vi ønsker jer alle en god Efterårs- sæson som iøvrigt har sidste off. træningsdag lørdag den 3. december 2022, med lidt sjov og spas samt gløgg og æbleskiver. mere info kommer. 
 
29.06.22
Sæsonens sidste prøve kom i hus. AD/UHP, cykling 20 km. 7 ud af 7 bestået, stort tillykke til jer alle. Weekenden for inden havde vi sommerafslutning med sjov og ballade på banen samt dejlige grill- pølser. 1.000 tak til arrangørene. Lørdag den 9. juli kl.9.30 starter vi ringtræning op med instruktør, Fritz Bennedbæk har været så rar, at styre tropperne 4 lørdage op til HAS 2022. Her er alle naturligvis velkomne. Samtidig køre selvtræningen videre tirsdag, torsdag og lørdage. Tirsdag er der ofte fælles spisning for alle også selv om du ikke træner hund, så følg med på kredsens FB- side. 
Indskrivningen til efterårs- sæsonen ligger tirsdag den 9. august fra kl. 18- 19. Er du forhindret denne dag skriver vi ind løbende. Mere info. kommer. Men sæt X i kalenderen. Trænere samt træningstider kommer her på siden lige så snart der er blevet afholdt træner møde hen over sommer pausen. 
Vi har forsøgt, at lave et skriv vedr. træningsmuligheder i kreds6, for at komme evt. misforståelser i for købet. Trænings muligheder.
Er du i tvivl, så spørg endelig en fra BHU eller bestyrelsen ;) 
Bestyrelsen takker alle frivillige der har ydet en enormt indsats igennem forårs- sæsonen for kredsen, uden jer ingen kreds.
Bestyrelsen ønsker samtidig alle kredsens medlemmer en rigtig god sommer. Vi glæder os til, at se jer til august. 
 
31.05.22
Vi har haft besøg af brugshundeshoppen med stor succes. Det vil vi helt sikkert gøre til en tilbagevendende begivenhed. Samtidig husker vi jer på, at kredsen sælger bolde, sporgenstande, apportbukke, halsbånd, klistermærker mv. til rimelige priser.
Se udstilling i klubhuset.
Forårs- sæsonen lakker mod enden. Men men men, vi kan se frem til vores bakketur den 4/6 med Kreds3, prøver den 11/6. sæsonafslutning 18/6, AD/UHP 26/6 så vi ligger bestemt ikke stille. Pt kører vi også uformel ringtræning om torsdagen kl. 18.00. Der er ingen instruktør, men vi hjælper naturligvis hinanden. ALLE er velkomne. I juli laver vi så formel ringtræning om lørdagen med instruktør og det bliver kl. 9.30. Så er vi klar til HAS ( hovedavlsskuet) 2022, der bliver afholdt i kreds55- furesø 5-7 august 2022. I sommerpausen er der altid mennesker på pladsen på kredsens dage, tirsdag, torsdag og lørdag, så der er rig mulighed for selvtræning i godt selskab. INDSKRIVNING til efterårssæsonen er tirsdag den 9. august 2022 fra kl. 18 til kl. 19.
Er du forhindret denne dag skriver vi ind løbende. Der kommer opdateret træningstider/trænere mv. i løbet af juli/august, så følg med her på websitet og på kredsens FB- side ;) 
 
18.03.22
Sikken det går. Kredsen har haft dobbelt arrangement med kåring og kombiskue. Vejret var med os, stemningen i top og en masse dejlige hunde samt HF sørgede for, at weekenden forløb til UG og slange. Tillykke til alle med resultaterne og tak til alle jer frivillige der gør det muligt ;)
Vi afholder prøve den 19.marts og arbejdsdag den 2. april, hvor vi håber på mange frivillige hænder endnu engang, som vil hjælpe os med, at gøre vores dejlige omgivelser så optimale som muligt. Samtidig skal vi oplyse om intern kredsmatch den 7. maj mere herom kommer, og for ikke at forglemme, kredsens årlige bakketur med vores venskabkreds kreds3- Ballerup lørdag den 4. juni 2022. En dejlig dag i selskab med en masse andre " hundetosser".  Fantastisk miljøtræning for både hunde og mennesker ;) 
Vi ses på træningspladsen. 
 
16.02.22
Så blev den årlige generalforsamling afholdt. Det var nok den nemmeste og hurtigeste GF jeg i mine 35 år har oplevet. Det tager vi i bestyrelsen osm et tegn på, at medlemmerne er tilfredse. Klaus havde valgt, ikke at genopstille som næstformand. Vi siger tak for et godt samarbejde i de forgangne år og ønsker Klaus alt det bedste med hans hunde i fremtiden. Klaus kommer stadigvæk i kredsen ;) Lars er trådt til som næstformand og Karina stillede op til posten som bestyrelsesmedlem. Samtidig har vi fået et nyt ansigt i bestyrelsen og det er Kristina. Tillykke med valget alle 3, jeg glæder mig til at samarbejde med jer i 2022. I som medlemmer skal huske at bestyrelsen er til for jer. Derfor kom nu til en af os, hvis der er noget i gerne vil have taget op, lavet om på mv. Tak ;)
Vi ser frem til et travlt forår med prøver, AK og skue. Vi får derfor brug for jere dejlige frivillige hænder. Så se datoerne på  forsiden og sæt X i kalenderen. Tak ;) Vi har næste bestyrelsesmøde den 6. marts, hvor vi bl. a har en arbejds/oprydningsdag på dagsorden. Har du noget, som kom endelig med det....
Jer der er tilknyttet kredsen og har kennel skal huske at jeres hvalpekuld kan komme her på forsiden, med link, hvis i ønsker det. I skal bare give mig (Vibe) et praj. Sæsonen er kommet godt igang, holdene er godt fyldte, dog har vi plads til flere hvalpe. Vi barsler også med noget ringtræning traditioen tro. 
Rigtig god Forårssæson til alle jer der kommer i kreds6. ;) 
 
 
 
07.01.22
Vi håber, at I alle har haft en god jul og er kommet godt ind i 2022. 
Vi fik afholdt og afsluttet en god gang ringtræning i ridehuset i Græse, altid godt styret af Fritz i afslutningen af 2021. Der var god tilslutning og ikke mindst vores samarbejde med kreds3 Ballerup bærer frugt. Vi regner med, at sætte ring op igen om torsdagen når vejret tillader det. Om der sker ændringer i udførelsen må tiden vise, men ringtræning i kreds6 bliver der også i 2022. 
Vi afholder generalforsamling mandag den 14. februar 2022 kl 19.00. Om det bliver ved eller inde i klubhuset må restriktionerne på det tidspunkt bestemme. 
Vi afholder indskrivning lørdag den 29. januar 2022 fra kl. 10.00 til 11.00. Er du forhindret den dag, skriver vi dig bare ind når du kommer i kredsen næste gang ;) HUSK vaccinationspapirer samt udvidet forsikring. Alle trænerne sidder klar til at tage imod dig.
Nu vi er ved trænerne tager Annette og Niels en velfortjent pause, men vi er så heldige, at Lisbeth træder til. Tak til Annette og Niels for Jeres store frivillige indsats. Men vi ses jo heldigvis stadigvæk i kredsen, det er " bare" trænergerningen der er sat på pause. Her skal igen igen lyde en enorm tak til ALLE jer der på den ene eller ande måde lægger frivillige kræfter i kredsen. INGEN KREDS UDEN JER ;) Tak for jer.  
Den off. træning starter op lørdag den 5. februar 2022, der kommer træningstider samt trænerliste snarest, men der skal lige afholdes et træner- møde her midt i januar først. Men der skulle ikke komme de store ændringer ifht efterårssæsonen 2021. Der kommer en prøve i starten af sæsonen og weekenden den 12. og 13. marts 2022 får vi travlt og får derfor brug for mange mange hænder. Lørdag den 12. afholder vi avlskåring med opsætning fredag den 11. marts og søndag den 13. marts afholder vi kombiskue. Lidt nyt, dobbelt arrangement med samme dommer. Så sæt X i kalenderen allerede nu, vi får brug for dig/Jer ;) 
HUSK tjek kalenderen, så du kan følge med i hvad der sker i din kreds. 
Der bliver arbejdet på beretningen 2021. Den viser, at kreds 6 har været meget aktiv i det forgange år og vi har tacklet corona rigtig godt. Vi opfordre fortsat alle til, at spritte spritte og spritte af. Tak ;) 
Vi glæder os til en masse gode, sjove, hyggelige og spændende hundertimer i 2022 sammen med Jer. Vi ses ;) 
Schæferhundeklubben Kreds 6, Holmensvej 29 - 3600 Frederiksund. Webmaster: vibsi.bo@mail.dk